Komolyan ennyien természetesnek veszik a melegek gyerekvállalását?
Én kiakadtam, az egyik kérdésnél volt erről szó, és a föld alá lettek pontozva, akik azt mondják hogy nem normális, ha homokosok nevelik a gyereket.
Ez komolyan ilyen elfogadott?
Kíváncsi vagyok, hogy mások hogy gondolják.
21. század meg minden, de akkor is!
a hatalmas tudomány azt bizonyította már, hogy milyen hatással van a szexualitás vagy inkább önértékelés - fiú vagyok e vagy lány - ALAPJAINAK kialakulásában a férfi, női, apa, anya minta. hogy a személyiség egészséges kialakulása, vagy annak torzulása mind mind egytől egyig ezektől függ. hogyan viselkedik egy nő egy kapcsolatban, hogyan egy férfi, megtanulja a két nem közti különbséget. az árvák ezt nem tanulják meg, a homik gyerekei meg hülyeséget tanulnak. majd nyomulnak az azonos neműekre, mert azt hiszik ez a normális, közben lehet heterok!!!irtó veszélyes!
ne kelljen már linket keresgetnem. keress te, ha érdekel.
"a homik gyerekei meg hülyeséget tanulnak. majd nyomulnak az azonos neműekre, mert azt hiszik ez a normális, közben lehet heterok!!!irtó veszélyes!"
Ez nagyon jó!! :DDDD
Hol olvastad ezt az eget verő ökörséget??
Istene! -.-"
Oké, a 70%-os válaszadó is egy hatalmas IQ-betyár.
Inkább te ne vállalj gyereket, ha kérhetlek, nem győzni sajnálni azt a szerencsétlent, akit te nevelsz.
Mert hogy jó példát tőled nem tanulhat, az hétszentség, bunkókra meg semmi szüksége ennek a világnak. Van elég, te magad is láthatod, ha tükörbe nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!