Babaolaj, babahintőpor a babapopsi ápolásán túl mire jó még a háztartásban? Azt hallottam, hogy babaolajjal lehet fület tiszítani. Igaz ez?
Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 11:07
1/4 anonim válasza:
Hát én babaolajjal nem tisztítanám a fülét.
Azt a Johnson's hintőport, amire a babám allergiás volt, én a saját hajamra szoktam használni, amikor nem frissen van mosva, akkor tök szép fényessé teszi... Bár két naponta mosom, szóval nem sok szükség van rá.
2/4 anonim válasza:
Hintőpor hónaljra, mell alá hintem, jó izzadásgátló, még a 3 éves lányom is így nyáron behintem, anyakát, hónalját, mert megizzad, és nem pattog ki.
A füle mögött lehet olajozni a babát, ha ott száraz koszos neki, az feloldja, majd le kell mosni, de a fülét belül nem szabad.
De én a száraz lábamra, sarokra, vásdlimra szoktam kenni az olajat
3/4 anonim válasza:
Én viszont mindig úgy pucolom a kislányom fülét,babaolajos fültisztítóval.Semmi baja nem lett tőle sose.Miért ne lehetne,ugyan.Hintőporral pedig nyáron szoktam neki a hajlatokat bekenni ha nagy meleg van.
4/4 anonim válasza:
Első vagyok, utánanéztem, a babaolajat valóban lehet fültisztításra használni!:) Nem tudtam, bár ha belegondolok, a fül belül magától is olajat termel a saját védelmére, tehát nagy gondot tuti nem okozhatna. De kifejezetten ajánlják is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!