Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, hogy ha a gyerekei...

Nagyon gáz, hogy ha a gyerekeimnek nincs gyerektársaságuk csak az oviban?

Figyelt kérdés
Nekem rossz. De sajnos az oviba se sikerült szülőkkel összebarátkozni, se a játszón nincs senki, unokatesók nincsenek, barátaink nemigen vannak, ha akad is 1-1, nincs gyereke. Lelkifurdalásom is van és rossz is. Vágyódva nézem, ha látom, hogy sok család, akár rokonok, akár ismerősök milyen jól elvannak együtt.
2012. jún. 11. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a gyerekeid miatt aggódsz akkor nyugi, hidd el nem gáz nekik. Oviban vannak barátaik és majd később ha nagyobbak lesznek akkor majd összejárnak velük.

Ha viszont te érzed magad magányosnak amiért nem tudsz senki olyannal barátkozni akinek hasonló korú gyereke van, az más tészta. Persze gáznak ezt sem mondanám semmiképpen.

Lelkifurdalásod ne legyen semmi kárt nem okozol ezzel a gyerekeidben, viszont gondolom, hogy néha magányosnak érzed magad emiatt. Talán találkozol egyszer egy olyan anyukával akivel jól kijöttök és akkor ti tudtok dumálni amíg a gyerekek jól játszanak.

Ovis szülinapokon sem sikerül összebarátkozni a gyerekek barátainak a szüleivel? Mióta járnak oviba?

2012. jún. 11. 14:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Kiscsoport volt.

Volt, hogy volt szülinapja ovis társnak, de minket nem hívtak meg.

Én meg nem mertem szervezni,nehogy ne jöjjön el senki.

Nincsen sajnos olyan anyuka, akivel jóban lennék. :(

hú, de rossz :(

Ha csak a gyerekeid miatt aggódsz akkor nyugi, hidd el nem gáz nekik. Oviban vannak barátaik és majd később ha nagyobbak lesznek akkor majd összejárnak velük.

Ha viszont te érzed magad magányosnak amiért nem tudsz senki olyannal barátkozni akinek hasonló korú gyereke van, az más tészta. Persze gáznak ezt sem mondanám semmiképpen.

Lelkifurdalásod ne legyen semmi kárt nem okozol ezzel a gyerekeidben, viszont gondolom, hogy néha magányosnak érzed magad emiatt. Talán találkozol egyszer egy olyan anyukával akivel jól kijöttök és akkor ti tudtok dumálni amíg a gyerekek jól játszanak.

Ovis szülinapokon sem sikerül összebarátkozni a gyerekek barátainak a szüleivel? Mióta járnak oviba?

2012. jún. 11. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Kiscsoportban a lányom sem hívták meg egy bulira se. Nyugi a következő év már másmilyen lesz. De hát nem muszáj az ovis anyukákkal barátkozni, ha elvagytok egymással az ugyan olyan jó!
2012. jún. 11. 15:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, csak más sincs.:(
2012. jún. 11. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Ugyanez van nálunk is, a családban nincs több gyerek, csak a fiam, a baráti társaságban sincs másnak gyereke, vagy csak nagyon pici babák, egy négyévesnek meg azért egy csecsemő nem társaság, plusz azért ők sem közeli barátok, inkább csak régen jártunk össze, még amikor egyikünknek sem volt gyereke.

Az oviban nálunk nem is tudom, hogy egyáltalán tartott-e valaki otthon szülinapi bulit, mármint olyat, amire a többi gyereket meghívták, én komolyan nem is hallottam senkit ilyenről beszélni, de hát az is tény, hogy különösebben én sem vagyok ott jóban senkivel. Mármint rosszban sem, de pl. akik szimpik lennének, azok sose érnek rá beszélgetni, épp csak beszaladnak és már futnak is tovább, akik meg szeretnek öltözés közben cseverészni, azok vagy velem nem igazán akarnak beszélgetni, vagy én nem akarok annyira velük, mert egyszerűen nem megy, van ilyen.

De igazából a gyereken nem látom, hogy ez rossz lenne neki, hiszen hétfőtől péntekig az ideje nagy részét gyerekek között tölti. Inkább csak én vagyok az, aki irigykedik az olyan barátnőkre, baráti társaságokra, ahol nagyjából egyidőben születtek gyerekek, és továbbra is összejárnak, csak már gyerekestül.

2012. jún. 11. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!