Ajánlanátok nekem mesefilmeket 2 és 4 éves gyerekeimnek?
Fontos, hogy egyszerű mese legyen, nem ezek a mai sok villanás, sok izgalom jellemezte mesékre gondolok. Például most imádják a Bogyó és Babócát nézni. Ehhez hasonló mesefilmeket szeretnék.
Az az igazság,hogy keveset néznek tv-t, rengeteget olvasok nekik, abból is a régebbi fajtákat vagy állatmeséket, magyar népmeséket szeretik. De most lehet megvetni, de venni akarok DVD mesefilmeket, mert nagyritkán jó lenne, ha leülnének egy félórára a tv elé, addig lenne egy kis nyugalom, sokmindent megtudnék csinálni és nem nyírnák egymást.
Köszönöm a segítségetek!
Az én lányaim is 2 és 4 évesek.
Amiket mi nézünk:
Barbapapa, Pom-Pom, Nagy Ho-ho-ho horgász, Mikrobi, Kisvakond (a 2 évesem favoritja), és Bogyó és Babóca újabban.
Annyi hozzá tartozik, hogy a kicsinek nem minden való ezekből sem 100%-ban, ő van, hogy megijed valamitől, akkor meg kell neki magyarázni, hogy mi történik, tehát csak azokkal az epizódokkal "hagyom egyedül", amiket már ismerek, és tudom, hogy már "meg tudja emészteni".
Kisvakond; Varázsceruza; Zénó, a gyurmafigura; Rumcájsz; Kockás fülű nyúl; Lolka és Bolka. Tudom, nem mai darabok, de
én ezeket ajánlanám, és a neten is megtalálhatóak az online filmes oldalakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!