Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Közös ajándék gyerekeimnek de...

Közös ajándék gyerekeimnek de mit?

Figyelt kérdés
9 éves Fiú és 3 éves lány.
2010. dec. 8. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég necce, én nem adnék közös ajándékot.
2010. dec. 8. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Túl nagy a korkülönbség, és nem hiszem, hogy lenne olyan dolog, ami mindkettőnek való. Ami a kicsinek jó lenne, az a nagynak már unalmas, és fordítva.
2010. dec. 8. 19:33
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem se lehet közös ajándékot venni ekkor korkülönbség esetén.

Egyáltalán miért szeretnél közös ajándékot, miért nem lehet külön-külön valami?

2010. dec. 8. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:

A gyerekeim 8,és 3 évesek,fiú-lány páros.

Az egyetlen játék amit napi szinten közösen használnak az LEGO.De mivel ez nem egy olcsó játékkategória nem tűnik jó megoldásnak a számodra.(arra gondolok,hogy ha anyagi indokkal akarsz közös ajándékot venni)

Én a helyedben a kislánynak vennék valami igazán lányosat(pl egy zacskó pónit,babát,kis vasalót,pillangószárnyat,hercegnő jelmezt)

A fiúnak meg könyvet,számítógépes játékot,vagy sporteszközt az érdeklődési körének megfelelően.(Pl:Harry Potter első kötet,Lego Star Wars pc játék,gördeszka)

Ezek a saját tapasztalatom szerint fejenként olyan 2-3 ezres tételek.

2010. dec. 9. 10:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. dec. 12. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!