Tejfehérje allergia gyanújával hová fordulhatunk?
helló!9-i mi újság?mi voltunjk 10én,de egyelőre semmi.vérvétel volt 4 ampulla
meg kakimintát kértek.eredményhirdetés aug 21-én:-( ekcéma két nappal doki után visszatért :-(
Szia Nem olvastam vissza.. de szerintem a kezdet kezdetén pontosan ezt mondtam,ohgy tejre csak kórházban bent fekvéssel vizsgálják ki úgynevezett eliminációs ( megvonásos ) diéta után terheléssel.
Mit mondtak mit ne egyetek? Mert nem mindegy ugyanis sok mindenbe használjanak tejport, tejsavót, kazeint adalék anyagként.. így nagyon sok mindenre kell figyelni.
dietetikus
Szia! 2.-16.-sokadik, okosodos-okoskodos valaszolo vagyok. Mi ujsag? Voltatok bentfekveses terheleses vizsgalaton? Eredmeny? A tejfeherje volt a gondok okozoja?
Nalunk hivatalosan is kimondott a tejfeherje allergia. Mar az emelt csaladit is megkertuk...csak meg nem kaptuk meg, majd jovo honapban jon eloszor. Roviden annyi, hogy voltunk gasztron, vettek vert, ami megint negativ lett. Utana 2 honap etrendi naplo vezetese, amibol annyi tuti kiderult, hogy a tejre bedurran az ekcemaja. Na, akkor tejmentes etrendre tertunk at. 2 honap dieta utan stagnalt az ekcema. Visszamentunk es doki kozolte, hogy jo, akkor tejfeherje allergias a gyerek. Ez volt 2 hete. Tovabbra is dietazunk es kb 1 hete gyonyoru az arca. Tegnap csort turorudit es mire eszrevettem mar a felet megette, ma meg a megevett levesrol utolag kozolte a nagynenem, hogy tejszin is volt benne:-((( Eredmeny: laban az ekcemas folt kiujult, kezfejen megjelent 2 ekcemas folt, szerencsere az arcan meg nem. Tehat megiscsak tejfeherje allergias:-(((( Januarban megyunk kontrollra. Roviden ennyi.
Szia. Örülök, hogy túl vagytok rajta. Azt persze azért furcsálom, hogy ha kijönnek az ekcémás foltok a tej adására, függetlenül attól, hogy mekkorák, nem "találnak" összefüggést? Ha adod kijön, ha nem adod, elmúlik - mi ez, ha nem összefüggés?
Mesélnél egy kicsit bôvebben errôl a bentfekvéses terhelésrôl? Mennyi ideig voltatok benn? Csak tejet adnak, vagy tejterméket is? Mennyit?
Köszönöm.
2.-16.-okosodó-okoskodó válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!