Milyen nagyon szép, egyedi lánynevek vannak?
Sokan irjak mas helyekre is, hogy mért nem szép magyar régi nevet adunk a gyerekeinknek? merthogy a mostani modern nevekkel ki fogjak röhögni..
Hát nem tom.. Szerintem mindkettőben van valami. Lehet mondjuk 20év múlva már inkább a Bözsén röhögnek,mintsem a Tiffanin..
Jah, egyébként én is szerbiai vagyok, és a szerb lány nevek kifejezetten tetszenek: Milica, Milena, Jelena, Tijana, Dragana, Sladjana (szlagyana), Slavica..
Fiu nevek örökös kedvenceim a : Dániel, Ákos.
A gyermekemet Zoénak,Lénának,Miának,Zafirának nem nevezném, mert sajnos a szomszédomban lévő kutyákat hivjak igy... Pedig a Zoé az szép is :)
Nekem a kislányom 1 hetes :$ :)
Fanninak hivják . Szerintem a Fanni is nagyon szép név :))
De még nekem ami tetszik : Szandra,Norina,Mercédesz,Noémi,Denisa,AraBella,Mirella,Melissza,Lara,Laura,Tyra,Seron,Aletta,Karolina. De ami nagyon szép még és Görög lány név : Szenodiké .. Xenodikének kell irni :)) A fiu névbe pedig : Ricardó,Benjámin,Renátó,Kevin,Béci. :)
Sziasztok! :)
Az én lányaim nevei: Viola és Anett!
Tetszett még a Fióna, Norina, Darina, Zsófia, Lilien, Amanda. :)
Már valószínű későn írok, de hátha valakinek megtetszenek ezek a nevek is! Nekem pl. Melina, Amina, Norina, Dorina, Blanka, Bianka, Janka, Daniella, Virginia,Cintia, Barbara, Roxána, Maja nevek tetszenek.:)
Kedvenc fiú nevem meg a: Noel!! egyszerűen imádom, még a Norman is szép:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!