Milyen nagyon szép, egyedi lánynevek vannak?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 26. 16:12
32/79 anonim válasza:
Ha nekem lányom lenne, Míneának hívnák.
33/79 nini24 válasza:
Ha lányom lesz, Zoé Kiara lesz :)
34/79 anonim válasza:
Az én gyerekem Zamóra. a Ramóna a magyar megfelelője :)
35/79 anonim válasza:
Szerintem a Veronika, az Isabella, meg az Elizabeth nagyon szép név! De mondjuk gyakoriak.
37/79 anonim válasza:
Az én kislányomat Kíra Napsugárnak fogják hívni!:) Ha fiú lett volna akkor Máté József!:)
38/79 A kérdező kommentje:
sziasztok! én irtam ki a kérdést kislányom lett és a neve Tifani lett, és köszönöm sok szép neveket
2009. aug. 10. 07:40
39/79 anonim válasza:
Engem Mirtillnek hívnak...ha különleges nevet akarsz mindenképpen jó választás.Magyarországom a tízmillió emberből kb 300Mirtill van.
40/79 anonim válasza:
Szerintem a legszebb lánynév a Friderikka.A húgomat hívjak így.Nekem tetszik még a Ramóna,Eszter,Vanda,Margaréta,Jázmin,Patrícia és Izabella.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!