A vezetéknevünkben csak "e" magánhangzó van, az utolsó betű pedig "s" - így S-sel kezdődő nevek nem jöhetnek szóba. Milyen szépen hangzó lánynevek passzolnak ehhez?
A lányom -ha lányom lesz- Szabina lesz, de ez neked nem jó:-)
A Napsugár nagyon tetszett egy időben, szerintem ez csak pozitív lehet. Lehet haragudni egy napsugárra?:-)
Emese
Evelin
Elena
...
Hát ez teljesen a ti ízlésetektől függ, és rengeteg szép név van, de a családnevetekkel együtt kellene egymás mellé tenni.Szerintem nagyon szép nevek az Emese, Eszter, Orsolya, Csenge, Flóra, Fédra.... de ha a vezetéknevetek pl. "Kellemes" vagy "Hengeres" (nem viccelek, csak példaként hozom fel!!), akkor nem illenek össze a párosítások. Javaslom, nézzétek át az utónév-könyvet, ott aztán minden létező szép névváltozat előfordul.
(van egy szinronszínész a hbo-n, akit úgy hívnak "Középen Péter", hát ezzel a névvel sem lehet könnyű együttélni... ezért nem mindegy, mi a vezetéknév!)
Noémi,Anna,Adél.
Nálam ez a top 3.:)
Szerintem: Viktória, Johanna, Csendike, Kornélia, Boróka, Dina (vagy Diana), Mina, Polla.
Nálam ezek voltak a kalapban, de aztén fiam lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!