A Katona családnévhez milyen lánynevek illenek?
Figyelt kérdés
Ismerem a neten ezt az ún. névadó programot, de ott rengeteg nevet dob fel. Előre is köszi.2008. szept. 20. 12:03
1/15 anonim válasza:
Tünde,Zsanett,Klára,Elizabett,Babett,most ezek jutnak eszembe, de nem tudom mennyire akarnál modern nevet.
2/15 anonim válasza:
Szia!
Légyszi írd meg a névadó program címét, szívesen megnézném.
Előre is köszi! Boldog babavárást!
4/15 anonim válasza:
anita, aranka,éva, mónika, barbara, anna, ildikó, ivett - szerintem sok név megy hozzá
5/15 anonim válasza:
Nekem a ritka nevek tetszenek jobban, az én lányomat Napsugárnak hívják.
De tetszik még: Laura, Bíborka, Emma, Patricia, Hanna.
Remélem tudtam segíteni. Boldog babavárást.
6/15 anonim válasza:
Megnéztem ezt a névadót...És nekem ki is írta a kislányom nevét... De szuper! Nekem a Mirtill nagyon tetszik. Puszi:)
7/15 anonim válasza:
Szerintem az a betűvel kezdődő egyáltalán nem illik hozzá mert nagyon egybefolyik. Én a Csillát mondanám. Van is ilyan nevű ismerősőm. :)
8/15 anonim válasza:
Dóra, Barbara, Tünde, Réka, Rita
9/15 anonim válasza:
Erika. Nagyon szép csengése van, olyan kis finom, törékeny. Szerintem nagyon elegáns:)
10/15 anonim válasza:
Szerintem a Krisztina illik a legjobban a Katona névhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!