Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen esetben mit csinaljak?...

Ilyen esetben mit csinaljak? Teljesen tanacstalan vagyok?!

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy 3 gyerekem van,egy 5 eves egy 2.5 eves es egy majdnem 3 honapos, es sajnos az apjukkal nem igazan vagyunk joba, napok ota latom rajta hogy orlodik valamin es nem mondja el:( mintha azt latnam rajta hogy elakarna menni tolunk, csak valami miatt nem teszi meg!

mar tobbszor is hangoztatta nekem hogy nem szeret, meg hogy csak a gyerekeek miatt van meg itt,meg latom rajta hogy egyszeruen undorodik tolem:( igy tudtam csak kifejezni magam pl tegnap is kimentem utanna es lattam az arcan hogy szinte roszul lett hogy ott vagyok egybol be is mentem a hazba :( mit tegyek??? haggyam el??? beszelni nem lehet vele mert mindenbe engem hibaztat, nagyon boldogtalan melletem:( ha elhagynam nagyon nehez lenne nekem 3 gyerekkel kerlek ertelmes normalis valaszokat irjatok koszi

2012. jún. 6. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Aki menni akar, azt el kell engedni! Te pedig megérdemelsz egy olyan embert, aki szeret, és tisztel téged, nem egy ilyet! Ne félj az elválástól, a gyerekeid melletted lesznek, nem leszel egyedül!
2012. jún. 6. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát egy kicsit úgy érzem férjed most nehezitti az életedet hogy te hagyd el. Ö túl gyáva hogy eléd állon és elmondja hogy válni akar, így inkább kivárja hogy te tedd meg, és addig minden perced nehéz lesz.

Ahogy eldöntöd mit akarsz és a szétvállás mellett döntenél, rögtön az anyagiakra térj ki. Rögtön gyerek elhelyezés, és pénz legyen a központ, mert 3 gyerekkel egyedül nem tudod eltartani.

A másik hogy ragaszkodj a gyerekek rendszeres látogatásához, mond meg neki, hogy a gyerekeknek apár van szükség ha már kufircolni tudott, és igen is legyen része az életüknek...

2012. jún. 6. 14:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem szeretnék a te helyzetedben lenni!Ezt nektek meg kell beszélnetek,hogy hogyan tovább.Ne hagyd el csak ugy!Üljetek le valahova ahol 2-en vagytok a gyerekek nélkül és beszéljetek mindent meg.Rágjátok át magatokat a dolgon 2x is!ez az én véleményem.

2012. jún. 6. 14:01
 4/4 A kérdező kommentje:
hat igen nagyon nehez, mert az az igazsag hogy nagyon rosz erzes hogy nem erzem magam mellete nonek hanem a nap 24 orajaba allandoan csak anya vagyok ne ertysetek felre nagyon szeretem a gyerekeimet meg ok ragaszkodnak hozam, de hat soha nem hallotam a szajabol pl azt hogy szeretlek vagy barmi egy kedves szo hanem te vizilo meg ilyenek :( mert ugye most a 3 ik babammal nagyon elhiztam:( meg hat szoptatom is es nem tudok most dietazni! nekem o fontosabb mint hogy karcsu legyek :( mindenbe engem hibaztat hogy en elrontottam az eletet :( jaj nagyon rosz...
2012. jún. 6. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!