MIT CSINÁLJAK? Tanácstalan vagyok. Nem kell neki sem a cici, sem a táp.
Figyelt kérdés
6 hónaposom kezdetektől tápis kiegészítást kapott. 4 hónapos korában kezdtünk hozzátáplálni. Tízóraira gyümit kap, ebédre főzelék+szopi és/vagy táp, uzsira tejpép. Reggel, este és éjjel/hajnalban szopi,szükség esetén táp. Mostanában viszont egyik sem kell neki, pedig biztosan éhes, többször is kel éjjel. A cicit néhány slukk után kiköpi, ezért fejem is mostanában, hogy ne apadjon el az a maradék. Aztán jön a táp. Abból iszik valamennyit, de nagyon keveset és nem kell neki, kilöki a cumit. Mit csináljak???? Mi ez az egész? Nem ízlik neki?Tanácstalan vagyok....Segítsetek.2012. jan. 13. 08:46
1/6 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen idôszakom a lànyommal majdnem 2 hètig tartott. Volt hogy kihagyott egy teljes evèst csak ne kelljen tejet innia. Èn is fejtem akkor. Tommee tippee üvegbôl adtam. Vàltottam Nuk-ra abbòl valamennyit ivott de nem a megszokott adagjàt de azt legalàbb elfogadta. Aztàn visszaàllt. De mi volt ez? Fogalmam sincs.
2/6 anonim válasza:
Lehetséges hogy még nem éhes.Legalább 3-4 óra teljen el két evés között.Nálunk ez bevált!Majd írd meg hogy sikerült!Puszi!
3/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Még azt elfelejtettem,hogy éjszaka már csak teát vagy vizet adjál neki.Pár nap és nem fog érte felkelni,reggel pedig szépen belakmározik:-)))
4/6 A kérdező kommentje:
Próbálkozni fogok éjjel a teával vagy vízzel. Amúgy kanalast egész rendesen eszik. Már abba csempészem a lefejt tejet. Arra is gondoltam, hogy a foga lehet a ludas??? Nem tudom... Amúgy simán eltelik 3, akár 4 óra...
2012. jan. 13. 12:09
5/6 anonim válasza:
Persze a fogzás is lehet!Hogyan alakulnak a dolgok amúgy?Eszik már szépen,Éjszakák?Utolsó vagyok:-)
6/6 A kérdező kommentje:
Nem nagyon akar enni továbbra sem. :( :( Bár a mai reggeli szopi egész jól ment! ;) Az éjszakák jobbak. :)
2012. jan. 16. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!