Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tanácstalan vagyok! Mit...

Tanácstalan vagyok! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
6hós afiam, és apa vendéglátós, meg a múltból van neki adóssága bank felé. így sajna nem tudunk 1ről a 2re lépni.most kapott ajánlatot hajón, pénteken megyünk és akkor tudunk meg pontosabban mindent, h mi merre, mennyit... de jobban keresna az tuti mint most. én csak gyest kapok.ti mit csinálnátok a helyemben? támogassam, és "küldjem" de akkor lehet h csak hetente 1X taliznánk v még annyit se...nem tudom mi lenne a jó. h menjen el és keresse a pénzt h haladjunk fel ,de akkor alig látnánk, v maradjon velünk és majd vmikor talán egyszer végelesz a törlesztéseknek...????
2010. dec. 8. 11:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy küldeném. Nem hagynám ki a lehetőséget. A mi anyagi hellyzetünk sem rózsás és sajnos sok a feszültség emiatt. Én mindenképp küldeném. Utána meg jó lesz ! :)
2010. dec. 8. 11:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy házasságnak kikell bírnia egyheti,sőt hosszabb távollétet is. Ha anyagilag megéri,akkor nem gondolkoznék egy percig sem.
2010. dec. 8. 11:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járunk mi is, igaz adósság nélkül és még a várakozás szakaszában.

A férjem most kapott egy remek munkát, nagyon jó fizu, jó munkakörülmények, biztos cég stb., de min. 3 hónapot vagy fél évet Németországban kellene töltenie.

Ésszel tökéletesen felfogom és tudom, hogy mind a mi érdekeinket szolgálja, meg nem is sok idő, de a szívem nem engedné sehova. Bennem még a leendő anya pánikja is itt van, nem szeretnék nélküle babaszobát rendezni, de főleg szülni. Hiába vannak a szüleim, anyósékkal is remek a kapcsolatunk, mindenben segítenének, nekem mégis ő kell.

Még azt sem tudjuk, hogy mikor kell kimennie, de én már most bőgök rajta, hogy nem lesz itt. :(

Hogy menjen vagy maradjon, azt nem tudom megmondani, ezt bizony nektek közösen kell eldönteni.

2010. dec. 8. 11:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az attól függ, hogy mennyi időre. Hiszen pár hetet/hónapot még ki lehet bírni, de csak akkor, ha ez olyan anyagi előnyt jelentene, amit egyébként nem tudnánk véghezvinni. De több hónapot/évet én nem tudnék bevállalni.

Ezt nektek kell tudni, hogy mit bír el a házasságotok, családotok. Nyilván ha már napi szinten megy a vita, mert nincs pénzetek, akkor jobb megoldásnak tűnik, ha megy a hajóra. Viszont ha neked nincs más segítséged, akkor lehet, hogy ez több kárt okoz, mint hasznot.

A jó öreg érv-ellenér felsorakoztatása szerintem itt is beválik.

2010. dec. 8. 11:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel. Átmeneti állapotként el tudnám fogadni a túlélés érdekében, de hosszabb időre nem küldeném el a családjától semmi pénzért.
2010. dec. 8. 11:41
 6/7 A kérdező kommentje:
épp ez az, h én és apici nélküle akár több hétig... belegondolni is fáj!!!! az még oké lenne ha hetente jönne haza (elvileg lehet 7végén itt kötnek ki egy dunai hajóval) de még semmi biztosat nem tudunk majd pénteken. szerencsére viták nincsnek a pénz miatt ,emrt kijövünk így is elég jól...de ha nem lenne aplussz kiadás(hitelek) akkor midnenünk meglenne és saját lakást is tudnánk venni. annyira nemtudom mi lenne ajó, és helyes a családnak. ésszel én is tudom h menjen...ha megéri! de szívvel még pár napot sem bírok nélküle. volt már h 2-3 napig én meg ba ygerek rokonoknál voltunk, ő meg melózott, de azt is nehéz volt kibírni. hát majd pénteken többet tudunk meg, és majd meglátjuk... azért köszönöm a tanácsokat!
2010. dec. 8. 11:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Én igy élek évek óta,apa ausztriába,mi meg itthon,ki lehet birni ugyanis idővel megszokod.Nem mondom,hogy nem nehéz,de ez van.4 hetes volt a kicsi mikor apa visszament dolgozni(a 8.-9.hónapban itthon volt velem),a kislányomnak ez a természetes,és valahol már nekem is.Mindig a cél lebegjen a szemed elött.
2010. dec. 8. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!