Tanácstalan vagyok! Mit csináljak?
Hasonló cipőben járunk mi is, igaz adósság nélkül és még a várakozás szakaszában.
A férjem most kapott egy remek munkát, nagyon jó fizu, jó munkakörülmények, biztos cég stb., de min. 3 hónapot vagy fél évet Németországban kellene töltenie.
Ésszel tökéletesen felfogom és tudom, hogy mind a mi érdekeinket szolgálja, meg nem is sok idő, de a szívem nem engedné sehova. Bennem még a leendő anya pánikja is itt van, nem szeretnék nélküle babaszobát rendezni, de főleg szülni. Hiába vannak a szüleim, anyósékkal is remek a kapcsolatunk, mindenben segítenének, nekem mégis ő kell.
Még azt sem tudjuk, hogy mikor kell kimennie, de én már most bőgök rajta, hogy nem lesz itt. :(
Hogy menjen vagy maradjon, azt nem tudom megmondani, ezt bizony nektek közösen kell eldönteni.
Szia!
Az attól függ, hogy mennyi időre. Hiszen pár hetet/hónapot még ki lehet bírni, de csak akkor, ha ez olyan anyagi előnyt jelentene, amit egyébként nem tudnánk véghezvinni. De több hónapot/évet én nem tudnék bevállalni.
Ezt nektek kell tudni, hogy mit bír el a házasságotok, családotok. Nyilván ha már napi szinten megy a vita, mert nincs pénzetek, akkor jobb megoldásnak tűnik, ha megy a hajóra. Viszont ha neked nincs más segítséged, akkor lehet, hogy ez több kárt okoz, mint hasznot.
A jó öreg érv-ellenér felsorakoztatása szerintem itt is beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!