Evés kérdés. Tanácstalan vagyok, mit csináljak? (többi lent)
Kezd el neki adni azt az ételt amit szeret, és titokban csempéssz oda egy olyan falatot ami új./persze amikor nem veszi észre, amikor annyira nem figyel.../Biztosan meglepődik majd, de ha látod, hogy ízlik neki, mondd, hogy látod kisfiam ez a Pl:krumlistészta...vagy akármi.És ha látod, hogy enne még, adjál neki olyat.
Hát sajna csak ez az ötletem van.Remélem megoldódik a nemevés...:)
az én fiam dettó ugyanez :S
a reggeli is katasztrofa, ha reggelizne akkor már meg lennék elégedve. az ebéd akkor okés ha a fogához való van, na akkor sokat eszik, de nem mindig. jobban leköti a játék mint a kaja.
van h ugy csempészem a szájába a falatot h legalább egyen egy keveset hogy:
-villán a kaja és mondom most a szádba ugrik a falt, persze nevet rajta tátja a száját és benn is van.
- a másik modszer maivel szokott sikerülni az a repülős modszer - repül repül a falat, berepül lerepül (be a szájba le a gyomorba)
Van egy 4hósom is- nem egyszerü. De van h csak hagyom h éhes legyen és akor eszik rendesen az ebédből pl. Nállunk csak a vacsival nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!