Evés kérdés, kicsit másképp. Milyen mennyiségben?
Figyelt kérdés
Sok választ olvastam már itt, arra vonatkozóan, hogy ki, mit és hányszor ad enni a babájának. Engem az is érdekelne, hogy milyen mennyiségben adtok neki valamilyen ételt egy nap. Például, hogy egy nap reggel, este cici, tízóraira fél kifli, 2 szelet sonka, ebédre 1 szedőkanál tökfőzelék stb. Illetve a folyadékra is kíváncsi lennék! Nagyon köszönöm a válaszokat!2011. máj. 10. 13:18
1/6 anonim válasza:
Milyen idős baba étrendje érdekel?
Fiam 20 hónapos.
Főételből kb. két szedőkanállal eszik meg.Vacsorára jó esetben egy szelet kenyér belseje.Banánból egy darabot.Egy szelet sonkát, fél paradicsomot.
2/6 anonim válasza:
Ja folyadák, hát azt nem tudom pontosan, mert cicizik is és azt nem tudom mennyit, plussz még tea, de viszonylag keveset iszik, pár decit.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 11 hónapos a babám, de a nagyobbaké is érdekel a későbbiekre nézve. illetve a kisebbeké is, ha már megy a hozzátáplálás.
2011. máj. 10. 14:40
4/6 anonim válasza:
szia.
nekem 10 hónapos a kislányom.így eszik
reggeli rizspép 150-200 gr kb egy salátástálnyi
tízórai ha bébiétel (banán,körte)akkor 1 üveg keverve bele zabpehely vagy keksz és túró vagy joghurt.ha nem bébiétel akkor 2 alma vagy 2 banán
ebéd: kb másfél üveg (bébiételes)
uzsi: ugyanaz és ugyanannyi mint a reggeli csak még van benne meggy vagy pl 1 banán.
vacsi:1 bébitélnyi üveg
lefekvés után tápszer: 160 mili
emellett vizet iszik vagy néha teát kb 300 milit
a te babád mennyit eszik?kiváncsi lennék:)köszi
5/6 anonim válasza:
utolsó vagyok elírtam nem banán,körte hanem barack,körte:)
6/6 A kérdező kommentje:
Az enyém 5-6 órakor felébred cicizni, utána reggel 8 körül egy kistányérnyi tejpépet eszik. Délelőtt egy kis gyümölcsöt, például egy fél banánt, egy almát keksszel. Ebédre egy szedőkanál főzelék, kis husival. Uzsonnára egy fél kifli, például megkenve sajttal, estére megint egy kanál főzelék, husival vagy tojássárgával. Aztán elalvás előtt megint cici.
2011. máj. 10. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!