Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tegyek feljelentést vagy ne?...

Tegyek feljelentést vagy ne? Meddig mehet ez még így?

Figyelt kérdés

10 emeletesben lakunk a földszinten. Terhességem alatt is végig itthon voltam, így volt alkalmam megismerni a lakóház apraját és nagyját. Mondhatni, hogy mindenkivel jó a kapcsolatom/kapcsolatunk. Segítőkészek és nem egyszer mondták már az idősebbek (nyugdíjasok), hogy szívesen figyelnek/vigyáznak a lányunkra, ha úgy adódik.

pl. gyógyszertárba, boltba vagy orvoshoz kell leugranom és nagyon rossz az idő kint.

Szerencsére a lányom 1-2 öreglányért oda van, nagyon szereti őket.

Viszont hogy ne csak idilli legyen az életünk .. van egy nő. Kb. 28-30 éves lehet. Kezdetben nagyon kis aranyos volt, érdeklődő, társas ember.

Viszont mostanság nagyon fura lett.. már-már anyatigrisen ragaszkodó.

Állandóan érdeklődik, hogy hogyan lehetne örökbe fogadni. Hogy mi nem akarunk-e lemondani a gyerekünkről. Ő szívesen felnevelné, stb..

Tudom, hogy van párja, de fogalmam sincs, hogy miért ilyen. Sosem kérdeztem még rá, hogy a párja nem akar-e gyereket vagy nem jön össze. Úgy voltam vele, hogy ez magánügye mindenkinek.

A minap történt, hogy a babakocsit betoltam a vasajtónk elé (saját elzárt folyosók vannak) és elmentem még a postaládánkat megnézni. Hallottam a hangját a hölgynek, de nem láttam. Tudtam, hogy a lányomhoz beszél. Mire odamentem a babakocsihoz már a kezébe volt a lányom, aki sipákolni kezdett (egyébként fél tőle..) és kapálózott.

Megkérdeztem, hogy mit csinál és ő közölte, hogy csak fogni szerette volna egy picit.

Megkértem, hogy többé ne vegyek ki és ne nyúljon hozzá engedély nélkül, főleg, ha nem vagyok ott a babakocsi mellett.

Páromnak elmeséltem a történteket, erre közölte, hogy 2-3 hónappal ezelőtt másfél milliót akart adni a hölgy kp-ban, ha a párom eladja neki a gyerekünket.

Én teljesen letablóztam ezektől. Ráadásul a többi kismama (5-en vagyunk össz.) a házból is mondta, hogy próbálkozik ott az anyuka.

Ez meddig mehet még?!

Jelentsem ezt valakinek?!

2012. jún. 5. 13:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
69%

ma 15:58

Szia..Én vagyok aki írta, hogy ilyenek "ezek"!!!Sorry..tényleg rosszul fogalmaztam!Tudom hogy a magyarországi törvények ilyenek, de végül is érthető, mert ha nem ilyen lenne, akkor mindenki fűt fát feljelentgetne!!Ne haragudj..nekem a rendőrökkel nincs bajom..

Bocsi az off-ért!!

2012. jún. 5. 16:30
 22/23 anonim ***** válasza:
69%
Ne a férjével beszélj hanem jelentsd fel,addig ameddig el nem lopja valamelyikőtök gyerekét.Ez nem vicc!
2012. jún. 5. 19:45
 23/23 anonim ***** válasza:

Hát másfél millio... meggondolando:D

Csak hülyülök bocsi!

Csatlakoznék az előzőekhez: Szerintem egy percre se hagyd egyedül(bár a szavaidból kiveszem, hogy elég rendes anyuka vagy nem hagynád egyedül) még akkor sem ha a postaládát nézed meg vagy visszaszaladsz a lakásba a cumisüvegért stb. Én félnék a helyedben, hogy megpróbálja ellopni.

Tényleg ne engedd a közelébe a picinek, mindig mond, hogy nagyon sietsz pelenkázni kell, meg etetni stb. Ha tovább súlyosbódik a helyzet akkor mindenképp jelentsd valahol, valamint fogj össze a többi kismamával és beszéljetek a nő fejével. Esetleg az sem gond ha a férjek is ott vannak.

A kicsinek egészséges, hosszú életet kívánok:)

2012. jún. 23. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!