Tegyek feljelentést vagy ne? Meddig mehet ez még így?
10 emeletesben lakunk a földszinten. Terhességem alatt is végig itthon voltam, így volt alkalmam megismerni a lakóház apraját és nagyját. Mondhatni, hogy mindenkivel jó a kapcsolatom/kapcsolatunk. Segítőkészek és nem egyszer mondták már az idősebbek (nyugdíjasok), hogy szívesen figyelnek/vigyáznak a lányunkra, ha úgy adódik.
pl. gyógyszertárba, boltba vagy orvoshoz kell leugranom és nagyon rossz az idő kint.
Szerencsére a lányom 1-2 öreglányért oda van, nagyon szereti őket.
Viszont hogy ne csak idilli legyen az életünk .. van egy nő. Kb. 28-30 éves lehet. Kezdetben nagyon kis aranyos volt, érdeklődő, társas ember.
Viszont mostanság nagyon fura lett.. már-már anyatigrisen ragaszkodó.
Állandóan érdeklődik, hogy hogyan lehetne örökbe fogadni. Hogy mi nem akarunk-e lemondani a gyerekünkről. Ő szívesen felnevelné, stb..
Tudom, hogy van párja, de fogalmam sincs, hogy miért ilyen. Sosem kérdeztem még rá, hogy a párja nem akar-e gyereket vagy nem jön össze. Úgy voltam vele, hogy ez magánügye mindenkinek.
A minap történt, hogy a babakocsit betoltam a vasajtónk elé (saját elzárt folyosók vannak) és elmentem még a postaládánkat megnézni. Hallottam a hangját a hölgynek, de nem láttam. Tudtam, hogy a lányomhoz beszél. Mire odamentem a babakocsihoz már a kezébe volt a lányom, aki sipákolni kezdett (egyébként fél tőle..) és kapálózott.
Megkérdeztem, hogy mit csinál és ő közölte, hogy csak fogni szerette volna egy picit.
Megkértem, hogy többé ne vegyek ki és ne nyúljon hozzá engedély nélkül, főleg, ha nem vagyok ott a babakocsi mellett.
Páromnak elmeséltem a történteket, erre közölte, hogy 2-3 hónappal ezelőtt másfél milliót akart adni a hölgy kp-ban, ha a párom eladja neki a gyerekünket.
Én teljesen letablóztam ezektől. Ráadásul a többi kismama (5-en vagyunk össz.) a házból is mondta, hogy próbálkozik ott az anyuka.
Ez meddig mehet még?!
Jelentsem ezt valakinek?!
Uhhhh, ez nagyon durva.
Én összefognék a többi anyukával. Lehet, hogy a többieknek is ajánlott pénzt?
Először normálisan megkérném, ha 1-2 hét után is ilyen, akkor tuti "megraknám" egy sötét sarokban.
Ennek a nőnek valami baj van az agyával, szerintem belebetegedett hogy nem lehet gyereke.
Fogjatok össze anyukák, és sétáljatok be a rendőrségre és tegyetek feljelentést, ha most nem tesztek semmit, akkor egy pillanat alatt ellopja a gyerekeket. Ez nem játék, ez a nő beteg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!