Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen olyan program van,...

Milyen olyan program van, ahova mama és baba együtt mehet és nem játszótér vagy ringató, játszóház, babatorna?

Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Menőmanó torna:)
2012. máj. 16. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Elég sok mindent kilőttél, de nem tudom pontosan mire vágysz.

Mi Kerekítő Bábos Tornára járunk és köze sincs a babatornához vagy a ringatóhoz, úgyhogy én nagyon szeretem, lányom meg főleg! Énekelnek, báboznak a gyerekeknek, közben a gyerkőcök úgy tornázhatnak, hogy van nekik kitéve alagút, trambulin stb. Tehát szabadon tornázhatnak, nem "kötelezően".

Érdekes és szerintem élvezetes a gyerkőcöknek, de az anyukáknak is.

Az ország több pontján van Kerekítő, itt utánanézhetsz, ha érdekel:

[link]

2012. máj. 16. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Amit felsoroltál, azzal majdnem kimerítetted a lehetőségeket. :)

Én már csak egy közös sétára, folyóparti kavics dobálásra, állatkertre, erdei kirándulásra tudok gondolni.

2012. máj. 16. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi vasarnap deleutan uszni megyunk. Keresni kell egy jo bababarat uszodat, pelusozni az eloiras szerint es mehet a pancsolas. Kisfiam nagyon szereti. Mi mar babakoratol jarunk es mar tobbet birja vizalatt mint en. :) Jelenelg 27 honapos.
2012. máj. 16. 14:26
 5/5 anonim ***** válasza:

vasarnap van a cifra palota, a müpában, ingyenes, azon belul van babakoncert, meg minden jóság, nézz szét

mi szombaton állatkertbe megyunk

nevetni fogsz, de a fiam imadja az ikeat,az is "gyerekrpogram"

2012. máj. 16. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!