Mire véljem ezt a közeledést?
Elég kellemetlen helyzetbe kerültem. Egyedülálló vagyok és a játszótéren összebarátkoztam egy férfival, mindig ő hordja le a kisfiát, anyuka nem mozdul ki soha. Ez már 1 éve tart, napi szinten találkozunk és az utóbbi időkben elég sokat panaszkodott a férfi, hogy megromlott a kapcsolatuk, fiatal házasok és már most napi szinten megy a veszekedés. Én ebben nem tudok és nem is akarok tanácsot adni, hiszen nem ismerem a feleségét, de egyre inkább érzem, hogy tetszem neki és kapok bókokat is.
Vajon kalandot keres, vagy tényleg komolyan gondolja?
Hogy kéne viselkednem, hiszen nekem is nagyon tetszik, eljátszottam már párszor a gondolattal, milyen páros is lehetnénk.
Valószínű, hogy "adod a jeleket" neki, hisz Te facér vagy, és tetszik is neked, és ezért mer közeledni.
Viszont ha rám hallgatsz, akkor ne menj bele egy ilyen kapcsolatba. Majd hallgathatod, hogy milyen szr neki, ápolgathatod a lelkét, majd este mégis egyedül fekszel le, ami nem hiszem hógy jót tesz a lelkednek...
Itt a házunkba pontosan volt egy ilyen szitu, ismerem mindkét felet, és a ffi hiába korrekt, jófej, normális, mégsem lépett, és mindenki csak szenvedett 1 éven keresztül, majd szakítottak, a pasi azóta visszatért az utált feleségéhez, és éli világát a biztonságban, a csajszi meg teljesen padlót fogott. :-(
Sztem ez egy elég tipikus reakció egy ffi részéről, aki rosszul érzi magát a kapcsolatában, és gondolom szex sincs köztük, tehát ígér fűt fát, bokrot, de csak a vére hajtja. nem beszélve a gyerekeitekről...csak akkor menj bele sztem egy ilyenbe, ha vagy csak szexre vágysz, vagy ha már különmentek, és tiszta a terep.
Amúgy tuti, hogy most komolyan gondolja, de tudod egész más mondani vmit, meg gondolni, és egész más lépni is...
Minden jót kívánok!
3.-kal értek egyet és én is azon a véleményen vagyok: ahogyan szerezted, úgy veszted majd el
jelen esetben : sunyulós megcsalással
Első vagyok:
fogadd együttérzésemet a férjed maitt..:-( nagyon nehéz lehet ilyen fiatalon ezt feldolgozni....
Remélem megtalálod azt az embert, aki szerető társad lesz, de ne menj bele ebbe a kapcsolatba semmiképp, most pláne ezt mondom...nagyon sérülékeny vagy, biztos vagyok benne, nincs erre szükséged...
Mondd el neki őszintén, hogy Te csakis akkor mész egy ilyenbe bele, ha Ő is egyedül lesz, és letistázta a dolgait a feleségével.
Tudom, hogy nagyon vágyhatsz egy társra, és az ember az ösztöneinek nehezen parancsol, ha végre van vki, aki számításba jöhet, de ez az egész annyira bonyolult lenne, még akkor is, ha a végén elválna, hogy lehet Ti is szétmennétek...
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!