Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mire véljem ezt a közeledést?

Mire véljem ezt a közeledést?

Figyelt kérdés

Elég kellemetlen helyzetbe kerültem. Egyedülálló vagyok és a játszótéren összebarátkoztam egy férfival, mindig ő hordja le a kisfiát, anyuka nem mozdul ki soha. Ez már 1 éve tart, napi szinten találkozunk és az utóbbi időkben elég sokat panaszkodott a férfi, hogy megromlott a kapcsolatuk, fiatal házasok és már most napi szinten megy a veszekedés. Én ebben nem tudok és nem is akarok tanácsot adni, hiszen nem ismerem a feleségét, de egyre inkább érzem, hogy tetszem neki és kapok bókokat is.

Vajon kalandot keres, vagy tényleg komolyan gondolja?

Hogy kéne viselkednem, hiszen nekem is nagyon tetszik, eljátszottam már párszor a gondolattal, milyen páros is lehetnénk.

2012. máj. 14. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű, hogy "adod a jeleket" neki, hisz Te facér vagy, és tetszik is neked, és ezért mer közeledni.

Viszont ha rám hallgatsz, akkor ne menj bele egy ilyen kapcsolatba. Majd hallgathatod, hogy milyen szr neki, ápolgathatod a lelkét, majd este mégis egyedül fekszel le, ami nem hiszem hógy jót tesz a lelkednek...

Itt a házunkba pontosan volt egy ilyen szitu, ismerem mindkét felet, és a ffi hiába korrekt, jófej, normális, mégsem lépett, és mindenki csak szenvedett 1 éven keresztül, majd szakítottak, a pasi azóta visszatért az utált feleségéhez, és éli világát a biztonságban, a csajszi meg teljesen padlót fogott. :-(

Sztem ez egy elég tipikus reakció egy ffi részéről, aki rosszul érzi magát a kapcsolatában, és gondolom szex sincs köztük, tehát ígér fűt fát, bokrot, de csak a vére hajtja. nem beszélve a gyerekeitekről...csak akkor menj bele sztem egy ilyenbe, ha vagy csak szexre vágysz, vagy ha már különmentek, és tiszta a terep.

Amúgy tuti, hogy most komolyan gondolja, de tudod egész más mondani vmit, meg gondolni, és egész más lépni is...

Minden jót kívánok!

2012. máj. 14. 21:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, rengeteget töprengek ezen, mi lenne a helyes. Nem szeretném, ha részem lenne egy család szétdúlásában, hiszen mindenhol vannak problémák, amit meg lehet oldani, de ott motoszkál a gondolat is, hogy esetleg életem nagy szerelmét utasítom így vissza. Sajnos az én férjem meghalt 3 éve, azóta sem volt senkim és most érzem azt, hogy talán elérkezett az idő, hogy új társam legyen.
2012. máj. 14. 21:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek és sajnálom a férjed, nem lehet könnyű. Az első válaszolóval tökéletesen egyetértek. Volt pár ismerősöm aki házas férfi miatt nem kevés éjszakát sírt át...Szerintem is a férfiak könnyebben lépnek félre de nehezebben váltanak. Nekik ez így kényelmes. Otthon mosnak, főznek, takarítanak rá (virágok, bókok, romantikus vacsik nélkül), a szeretővel meg "jól érzik magukat". Csak legtöbbször a harmadik fél komolyan gondolja, nem csak szexet akar és ő sérül a legtöbbet. Ezt kalkuláld bele, és a gyermekedre is gondolj. Mit mondanál neki, ha megkérdezné ki ez a férfi, vagy miért jár hozzánk XY apukája. Vagy elszólná magát a játszin, hogy "mikor jössz hozzánk?" és máris robban a bomba. Féltékeny feleség meg minden...ááá. Biztos ez kell neked? Nekem egyszer egy nagyon okos nő azt mondta, gondolj arra, hogy szereztél meg egy férfit! Veled is könnyen megcsinálhatja ugyanazt...
2012. máj. 14. 22:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

3.-kal értek egyet és én is azon a véleményen vagyok: ahogyan szerezted, úgy veszted majd el

jelen esetben : sunyulós megcsalással

2012. máj. 14. 22:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
hát igen. szerintem is igazuk van az előttem szólóknak. ha esetleg nagyon konkrét szituációba keveredtek, akkor legyél korrekt szerintem a magad érdekében is, és mond meg neki, hogy várjatok, amíg képes kilépni a kapcsolatából.
2012. máj. 14. 22:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki így ahogy itt leírtad, hogy még is mit akar, feltűnt neked a közeledése és te ugyan egyedül vagy és vágysz egy kapcsolatra de semmikép nem rondítanál bele másik pár házasságába. Próbálja megbeszélni a nejével a dolgaikat ne neked panaszolja, mert meghallgatod de nem tudsz neki segíteni ebben.
2012. máj. 15. 00:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nős pasik esetében ez a tipikus csajozós duma. Az esetek többségében a felesége mit sem sejtve várja haza apucit. Elég valószínű, hogy a pasas próbálkozik nálad, de hogy ebből tiszta, nyílt kapcsolat legyen köztetek a közeljövőben, hát annak kicsi a valószínűsége. Szerintem se menj bele egy ilyen bizonytalan kapcsolatba. Beszélgetni persze lehet vele továbbra is, de ne engedj a közeledésének, próbáld tartani a távolságot.
2012. máj. 15. 00:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

fogadd együttérzésemet a férjed maitt..:-( nagyon nehéz lehet ilyen fiatalon ezt feldolgozni....

Remélem megtalálod azt az embert, aki szerető társad lesz, de ne menj bele ebbe a kapcsolatba semmiképp, most pláne ezt mondom...nagyon sérülékeny vagy, biztos vagyok benne, nincs erre szükséged...

Mondd el neki őszintén, hogy Te csakis akkor mész egy ilyenbe bele, ha Ő is egyedül lesz, és letistázta a dolgait a feleségével.

Tudom, hogy nagyon vágyhatsz egy társra, és az ember az ösztöneinek nehezen parancsol, ha végre van vki, aki számításba jöhet, de ez az egész annyira bonyolult lenne, még akkor is, ha a végén elválna, hogy lehet Ti is szétmennétek...

Minden jót!

2012. máj. 15. 08:07
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, teljesen igazatok van. Ha valóban komolyan gondolja, akkor biztos lépni fog, semmi esetre sem fogok belemenni, amíg nem váltak el. Nekem is megfordult már a fejemben, hogy nem is igaz, hogy megromlott a kapcsolatuk és csak kalandot keres. Távol áll tőlem az ilyen sunyi viselkedés, ezért sem bólogatok soha neki, amikor a feleségét szidja, hiszen nem ismerem. Mégis várom minden nap a délutánokat és a beszélgetéseket.
2012. máj. 15. 13:22
 10/10 anonim ***** válasza:
szia, mi a helyzet? Már ha lehetek kiváncsi..:-)
2012. máj. 18. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!