Ezt most mire véljem? Kicsit hosszú
Nekem azt mondta, hogy kiélte magát.
Én úgy gondolom, hogy ha valaki menni akar, akkor nem tartja vissza egy gyerek nem?
Azt mondta, hogy nem csak a gyerek miatt van velem, de nyomós ok hogy ne rosszalkodjon.
Én most úgy érzem, hogy nem vagyok rá kíváncsi ezek után. Annyira megbántott, hogy el sem tudom mondani.
Persze utána már nyalizott de nem hat meg.
Ezért nem dobom ki, de valami eltört bennem...
Nem tudom mi lesz, de elgondolkodtató szerintem.
Elcsépeltnek tűnik, de az idő majd megoldja.
Abban viszont nincs igazatok, hogy ha menni akarna, akkor menne! Nagyon sok férfi otthon marad a kényelemben, biztonságban, bár a szíve (vére) másfelé hajtja. Okaik? Pl. a kényelem, a lelkiismeret, stb.
Van olyan eset, hogy csak a megfelelő lehetőségre vár. Addig jól elvan otthon is :P Tapasztalat :(
Ő nem olyan típus. Ha ő menni akar, akkor nem tartja vissza sem egy gyerek, sem semmi.
Tudom, mert ő maga mondta, hogyha nem szeretne minket 100% hogy menne...
Hát, sajnálom, én is kiakadtam volna. :(
A bizalmam megrendülne, és nagyon sokat kéne tepernie, hogy minden a régi legyen. Én ilyen vagyok, és szerintem, jogosan. Szerintem, hozd a tudtára, hogy most mit érzel, mert ha ennyi esze van, már bocs, akkor lehet, hogy fel sem fogta, mi a tét!
És az idő megoldja. Közhely, tudom, de mást nem tehetsz. Azért az érezze, hogy szereted, de azt is tudnia kell, hogy megbántott, és ezt a mondatot nem tudod megnemhallottá tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!