Mi lehet velem, már kicsit sok?
Figyelt kérdés
Igaz hogy most lábadozok a tüdőgyuélladásból de volt már ilyen és ilyen nem volt hogy egész nap csak aludnék aludnék és mikor felkelek úgyanugy fáradt vagyok.Egész nap szinte semmit nem csinálok és mégis hulla fáradt vagyok:(
34 hetes vagyok
2011. szept. 29. 15:22
1/4 anonim válasza:
Persze hogy fáradt vagy, hisz a sok fekvéstől a szervezet is eltunyul úgymond, pláne ha még beteg is vagy. Na meg a 3. harmadban sokaknál visszatér az álomkór. Szerintem normális, hogy fáradt vagy.
2/4 anonim válasza:
A terhesség vége felé is jellemző lehet a fáradtság és azért a tüdőgyuszi is komoly betegség, ne feledd! Pihenj, míg lehet! Babával már nem tudsz! :)
3/4 anonim válasza:
WOW, 34 hetesen már tudsz írni a billentyűzeten!
4/4 A kérdező kommentje:
Ja látod milyen ügyi vagyok:D:D:D
2011. okt. 12. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!