Mi lehet velem? Voltam dokinál június elején a hormon leleteim nem voltak jók! Nincs rendes peteérésem. Diagrammot csatolom hiányos, mert ez már a 20-dik ciklus és egy kicsit beleuntam. Részletek lenn.
Figyelt kérdés
14.napon szokott pé lenni .valószínűsitette az orvos,hogy a változó kor elején vagyok,verejtékezés.hüvelyszárazság is.26-28 napra szokott megjönni.most nem jött.31-32 napon barnázás31 napon reggeli teszt ,de szellemcsíkos.32 nap du.teszt szellemcsíkos,de gyengébb. 34 nap reggeli teszt erősebb szellemcsíkos mindegyik csík 5 percen belül.Na most mi van?
2010. jún. 22. 08:44
1/27 anonim válasza:
Nem lehet, hogy mégis terhes vagy? Esetleg, mivel hosszú a ciklus későn volt a peteérés, és még nem mutatja ki. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? (hogy az orvos változókorra gondol)
2/27 A kérdező kommentje:
idén leszek 40.sajnos korán kezdte anyukám is.42 volt amikor elkezdet elmaradozni neki.Nekem eddig mindíg pontosan megjött.Általában 14 napon volt pém.20 ciklus alatt sosem volt ilyen.Sajnos a páromnál is rossz volt a sperma kép.igen kevese voltak,azért mentem dokihoz ,mert izzadtam mint a ló már vagy 2 hónapja,akkor is ha nem erőltettem meg magam,meg fájt a szex.hormonvizsgálat meg azt mutatta,hogy alacsony az FSH és az LH hormon.Clostibegilt meg Proverát kellett volna szednem azután ,hogy megjött ,de nem jött.
2010. jún. 22. 10:02
3/27 anonim válasza:
biztosan szellemcsík volt?képet nem tudsz feltenni?
4/27 anonim válasza:
Igen, jó lenne, ha lenne képed. Tudod, a szellemcsík színtelen, vagy szürke, ha színes, de halvány, az +.
5/27 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok, én is 40 leszek , és én is babát szeretnék! Neked van már gyereked? Nekem van 3, de a új páromtól szeretnék egyet még.
Az én Anyukámnak is elkezdődött már 38 évesen, de aztán 40 évesen szült engem, és 58 !!éves koráig megvolt a vérzése.
Remélem sikerülni fog mindkettőnknek!
6/27 A kérdező kommentje:
Próbáltam feltenni,de azt írta ki,hogy nem jó a felbontás és nem tudom,hogy kell átalakítani.Egyébként rózsaszínes mindegyik és 2 féle tesztet csináltam.gábriellt és gravi hcg-t.
2010. jún. 22. 10:23
7/27 A kérdező kommentje:
van 17 éves nagylányom és én is az új párommal próbálkozom már 2 éve.
2010. jún. 22. 10:24
8/27 anonim válasza:
Nekem a fiúk 20-17-14 évesek:) Mi 1,5 éve próbálkozunk.
Ha rózsaszín csíkos, akkor lehet, hogy baba.:)
9/27 A kérdező kommentje:
Késő délután ha itthon lesz a párom,felrakatom a képeket,ha még érdekel.
2010. jún. 22. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!