Mi lehet velem? Voltam dokinál június elején a hormon leleteim nem voltak jók! Nincs rendes peteérésem. Diagrammot csatolom hiányos, mert ez már a 20-dik ciklus és egy kicsit beleuntam. Részletek lenn.
Figyelt kérdés
14.napon szokott pé lenni .valószínűsitette az orvos,hogy a változó kor elején vagyok,verejtékezés.hüvelyszárazság is.26-28 napra szokott megjönni.most nem jött.31-32 napon barnázás31 napon reggeli teszt ,de szellemcsíkos.32 nap du.teszt szellemcsíkos,de gyengébb. 34 nap reggeli teszt erősebb szellemcsíkos mindegyik csík 5 percen belül.Na most mi van?
2010. jún. 22. 08:44
21/27 anonim válasza:
23/27 anonim válasza:
Én írtam neked, hogy csinálj negatívba is fotót, de ez szerintem baba!!!
25/27 anonim válasza:
Szerintem is egyértelműen pozitív, bárcsak én is látnék már akár ilyen halvány második csíkocskát is, a világot jelentené nekünk...
26/27 A kérdező kommentje:
sajna én nem tettem fel a gépre negatívba a képet,csak a telón néztük.Így sokkal jobban látszik.szuperek vagytok!!!(:Remélem tényleg sikerül ennyi idő után(:Köszi a biztatást!Holnapután reggel megint csinálok tesztet ,majd értesítelek titeket mi a helyzet.Mindenkinek szorítok!!!(:
2010. jún. 22. 21:15
27/27 anonim válasza:
Tuti hogy babas vagy! Nekem is ilyen halvany volt a tesztem, csak napfenynel latszott a vonal! Aztan egyre erosebb lett!
Gratulalok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!