Mire véljem ezt?
Figyelt kérdés
Egy fiú osztálytársammal mér régóta jóban vagyok.Nagyon jól kijövünk egymással.:)A mai napon mindketten bevallottuk,hogy ez azért kicsivel több lenne,mint barátság...Ő tette fel a kérdést.(majd hozzátette,nem járna velem!)Miután bejöttem,az osztálytársaim(lányok) fennhangon kérdezősködtek."Mi van,bejön neked?" stb...Én nem mondtam semmit,mert megkért rá.(kettőnk dolga,nem az övéké) Ezután elkezdtek látványosan sugdolózni,csúnyán néztek rám.Mikor megkérdeztem,hogy mi a problémájuk,csak húzták a szájukat és grimalszolgattak.Ezután minden egyes lépésemet figyelték,hogy mikor nézek a fiúra,mit mondunk egymásnak...Utána pedig kikezdtek vele,és nézték ,mit szólok.Mi legyen a fiúval?A lányokkal pedig nagyon jóba vagyok,tehát nem értem Őket...2012. febr. 24. 14:50
1/3 anonim válasza:
Az ilyenek nem igaz barátok. Zavarja őket hogy nem mondod el nekik hogy mi volt. Féltékenyekrád biztos :)
Én a helyedbe jól meg mondanám nekik a magamét, hogy mit képzelnek magukról .....14 /L
2/3 anonim válasza:
Szerencsés vagy (eltekintve a *** osztálytársaidtól :) ). Ne törődj velük. A fiúval meg bármi lehet. A "de nem járnék veled" az csak óvatosság is lehetett, és ha nem is volt az, lefogadom, hogy amint kimondta, már meg is változott. Lehet hogy már fülig szerelmes beléd, csak palástolja.
Fiúként mondom, bennfentesként.
3/3 anonim válasza:
Remélem tényleg úgy van ahogy az előző válaszoló írta mert én is hasonló cipőben járok..és nagyon örülnék ha az én kiszemeltem is csak így próbálná palástolni a dolgokat...
Amúgy a barátnőid féltékenyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!