Ezt most mire véljem? Nem korai ez még?
Figyelt kérdés
Ha beültetem kislányom az etetőszékbe, addig fészkelődik, míg egészen oda nem feszül a lába között levő hámhoz, és oda dörzsöli magát. Olyan jellegű mozgással. Oda vissza, oda vissza. De ha az apja a nyakába teszi, akkor ott is olyan mozgást végez. Ez normális?
Azt tudom hogy a babák egy bizonyos korban kezdenek felfedezni örömteli dolgokat, de 1 évesen?
2011. febr. 9. 10:10
1/7 anonim válasza:
Nagyon ledöbbentem, amikor egy szonográfus hölgy mesélt arról, hogy az ultrahangozás közben nem egyszer találkozott olyan esettel, amikor az anyuka méhében fejlődő magzat pl. nem az ujját szopizta, hanem éppen a nemi szervével játszott. Ha ehhez hasonlítjuk, akkor nem korai, meg szerintem lehet, hogy egyébként sem. Felfedezte, hogy ez jó érzés neki, ennyi. Tiltani nem szabad, próbáljátok meg teljesen természetesen kezelni, hiszen ez is az életünk része. :)
2/7 anonim válasza:
Ne aggódj, teljesen normális, hogy ilyen korban a punciját izgatja. Nem tudja még mit csinál, de azt igen, hogy jól esik neki. Soha ne szólj rá emiatt csak ha más nyúlkál a puncijához más előtt.
3/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Helyesbítek. Csak akkor szólj rá, ha más előtt nyúlkál a puncijához!
4/7 anonim válasza:
szerintem meg semmiképp ne szólj rá, hanem tereld el a figyelmét. ha utána olvasgatsz ott is ezt tanácsolják. tapasztalatom nincs még de lehet, hogy nálunk is hamarosan felmerül hasonló probléma, ha ez ilyen hamar kezdődik :(
5/7 A kérdező kommentje:
Nem szoktam rászólni, de ha rákérdezek mit csinál, elkezd hangosan nevetni és grimaszolni. Az biztos, hogy jól esik neki, mert néha teljesen elmélyülten csinálja. Vicces is, meg nem is.
Bízom benne, hogy idegenek előtt nem fogja eljátszani :)
2011. febr. 9. 11:29
6/7 anonim válasza:
nekem fiam van,kb 11-12 hónapos volt,mikor felfedezte a kukiját.fürdés közben mindig fogdossa és jól esik neki.nem szólok rá,általában abba is hagyja egy idő után.
7/7 anonim válasza:
Az én kisfiam is lassan egy éves, és jó pár napja ő is alig várja hogy kibontsam a pelusból :-). Akkor megfogdossa a kis kukiját, eljátszik vele, utána van hogy alig sikerül ráadnom a pelust. Természetes dolog náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!