Van olyan, hogy túl korai még a kistesó?
Nagyon irigyellek,és ez szerintem nagyban gyerekfüggő! Ha ilyen jó babám lett volna nekem is,1éven belül be vállalnék még egyet Az én lányom pont az ellentét a kisfiadnak. Igaz hogy már 19hónapos,de egy szenvedés volt a csecsemőkora. Állandóan sírt,és hasfájós volt. Mostanra sokat javult a helyzet,de éjjel még mindig kel.
Én még vagy 3évig biztos nem szeretnék tesót,ha lesz egyáltalán! Nem tudnám megint azt végigcsinálni a közeljövőben,amit a lányommal!
Császár után az ideális idő 2 év lenne... Ha ezt tul soknak találod legalább 1et várj.
De én biztos hogy nem vágnék bele minimum 3-4 éves koráig ha fennáll a lehetősége hogy két honapot korházban tolts...Mi lenne addig a gyerekkel??
1 és 2 éves lányok anyukája
Gratulálok a nyugodt babádhoz!
Az enyém már 1 éves, de éjjel még mindig kel és mi mégis bevállaltuk a következőt, 19 hónap lesz közöttük.
Szerintem is legalább 6, de inkább 9 hónap jó ha eltelik a szülés és a következő teherbeesés között, de utána már nem lehet baj!
Sok sikert!
egyetlen dologra felhívnám a figyelmed, bármikor borulhat bármi.
Jön majd a fogzás, a dackorszak, h járni kezd és ha ébred azonnal feláll, utána nehezen alszik vissza, lehet h egyszerre kell majd szoptatni mindkettőt, két pelenkás sem egyszerű eset, én is kevés időt szerettem volna a 2 között de látom mennyit szenved a bnőm 15hónapos korkülönbséggel, a nagy ver mindenkit mert nehezen dolgozza fel, h nem az övé minden figyelem, pedig már így is fél napot bölcsiben van h legyen idő a kicsire is és ott heti 3szor segít nagyi és egy nap jön bébiszitter. Nem lehetetlen amit szeretnél de gondolni kell arra, milyen lesz a nagy 10-11hónap múlva (ezt nem tudhatod) és h a kicsi lehet h nem lesz ilyen kis nyugodt, egyszerű gyerek. Az energiádat és a segítőidet mérd fel, bírod-e majd, ha nem minden lesz tervszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!