Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti hogy álltok a...

Anyukák, ti hogy álltok a saját keresztnevetekkel? Adnátok a kislányotoknak? Mi a nevetek?

Figyelt kérdés
Felénk mostanában nagyon sok anyuka adja a saját nevét, ezért kérdezem.
2012. jún. 2. 11:42
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
73%
Csilla vagyok, és annyira szeretem a nevem, hogy adtam is volna a lányomnak, ha engem nem így hívnának.
2012. jún. 2. 14:09
 22/52 anonim ***** válasza:
68%

Enikő vagyok, lányom Emma.

Nem adnám a saját nevem a lányomnak. Nálunk az a hagyomány, hogy minden lány E betűs nevet kap. :) Lassan már nem nagyon lesz olyan, ami még nem volt a családban.

2012. jún. 2. 15:00
 23/52 anonim ***** válasza:
73%

Médea vagyok a lányom Szamira...

Azért nem lett Ő is Médea,mert az már nekem is sok lett volna:)))))))))

2012. jún. 2. 15:09
 24/52 anonim ***** válasza:
73%
Én Nikolett vagyok,igazából semmi bajom nincs a nevemmel,adnám a lányomnak simán,de nehogy már ugyanaz legyen a nevünk,annyi szép név közül lehet válogatni..amúgy meg a sors megoldotta,mert fiam lesz :)
2012. jún. 2. 15:18
 25/52 anonim ***** válasza:
68%
Edit vagyok. Nem szeretem a nevemet, és ezek után nem is meglepő, hogy a lányom más nevet kapott. De ha tetszene is a nevem, akkor sem adnám a gyermekemnek.
2012. jún. 2. 15:24
 26/52 anonim ***** válasza:
68%
Réka a nevem,szeretem szerintem szép név.De csak akkor adnám a lányomnak,ha nem így hívnának.Nekem nem tetszik,hogy egy családban van 80ugyanolyan nevű.Pároméknál pl a fiú az apja nevét kapta a nővére az anyja nevét,számomra nagyon fantáziátlan,és erőszakoskodtak,hogy a fiam is a párom nevét kapja,de meg egyeztem a párommal,hogy csak a 2.név lehet,Ő is így gondolta szerencsére.
2012. jún. 2. 15:38
 27/52 anonim ***** válasza:
73%

Henriett vagyok. Szeretem ugyan, de nem adnám a lányomnak. Mondjuk soha fel sem merült, mert 2 fiam van :)

Meg amúgy sem tetszik, ha a szülő nevét kapja a gyerek, akár fiú, akár lány, mert nekem úgy tűnik, mintha leegyszerűsítenék vele a névadást, hogy ne kelljen gondolkozni rajta :)

2012. jún. 2. 15:38
 28/52 anonim ***** válasza:
75%
Alexandra a nevem, és bár most ez egy divatos névnek számít,nem adtam a lányaimnak, mert mi a régimódi nevek világából választottunk midegyik gyerekünknek. (pl van egy Editünk is)
2012. jún. 2. 17:01
 29/52 anonim ***** válasza:
75%
Margit, és egyenesen rosszul vagyok tőle. Szerencsére szinte mindenki becenevemen szólít. Hát a lányom nem kapta meg a nevem :)
2012. jún. 2. 23:08
 30/52 anonim ***** válasza:
68%

Noemi vagyok. Gyerekkoromba utaltam a nevemet,most mar elegedett vagyok vele,foleg,hogy latom mennyire felkaptak mostanaba.

Van mar egy fiam,most varom a masodik fiamat de ha O lany lenne a Viktoria Noemi nevet kapna. A ferjem ragaszkodott hozza,hogy az en nevemet is megkapja. En eloszor nagyon tiltakoztam ellene de vegul megadtam magam es beleegyeztem. Ugyis az elso neven szolitanank.

Az elso fiunk megkapta az apja nevet masodiknak mivel a ferjem ragaszkodott hozza.

2012. jún. 3. 05:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!