Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti hogy álltok a...

Anyukák, ti hogy álltok a saját keresztnevetekkel? Adnátok a kislányotoknak? Mi a nevetek?

Figyelt kérdés
Felénk mostanában nagyon sok anyuka adja a saját nevét, ezért kérdezem.
2012. jún. 2. 11:42
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
9es, mi a neved? Minka?
2012. jún. 2. 12:17
 12/52 anonim ***** válasza:
68%
Én Anna vagyok, a lányom pedig Anna Erzsébet. Nem miattam kapta az Annát, hanem mert a férjemnek ez a kedvenc női neve, és mindig arról álmodott, hogy ha lánya lesz Annának hívják. Az Erzsébetet anyósom után kapta.
2012. jún. 2. 12:17
 13/52 anonim ***** válasza:
64%

én Zsuzsanna vagyok.ha lányom lett volna,Nóra lett volna

a nevem tetszik,és adnám is,ha nem tetszene jobban a Nóra név.gyerek koromban nem szerettem a nevem,mert mindenki zsuzsázott.azt utálom.én zsuzsi vagyok.ha nem így hívnak,szólok

2012. jún. 2. 12:24
 14/52 anonim ***** válasza:
79%

Anyukám után kaptam a nevemet, Piroska vagyok, gondolhatjátok mennyire utáltam... mondjuk mire megváltoztathattam volna már megszoktam, főleg mert mióta nagyobbacska vagyok inkább Pirosnak szólítanak/szólíttattam magam, illetve ebből ered egy becenevem is, és ezeket már nagyjából szeretem is.

A férjem nagyon szertette volna ha a lányunk is ezt a nevet kapja, de én semmiképp nem akartam, mert egyrészt az ő családnevéhez egyáltalán nem is illik, másrészt meg nem akartam annyi élcelődésnek kitenni a neve miatt, mint aminek én céltáblája voltam anno.

2012. jún. 2. 12:36
 15/52 anonim ***** válasza:
72%
Eszter vagyok, szerintem szép név, de nem adnám a gyerekemnek, mert nem szeretem, ha a gyereket ugyanúgy hívják mint a szülőt.
2012. jún. 2. 12:49
 16/52 anonim ***** válasza:
92%
Bernadett vagyok, és nem szeretem a nevemet. Már megszoktam, hisz muszáj volt :) Fiam született, de ha lányom lett volna akkor semmiképp sem kapta volna az én nevem. Szerintem egy átok, legalábbis nekem. Hosszú így ahogy van, pedig ebben a formában még elmegy. A becézései borzasztóak... Jól kitoltak velem a szüleim :)
2012. jún. 2. 13:01
 17/52 anonim ***** válasza:
68%
Az én nevem Diána,aránylag elégedett vagyok vele,de a lányomnak nem adnám,mert annyira azért nem tetszik,ill.nem vagyok híve,hogy a gyerek a szülő nevét kapja!
2012. jún. 2. 13:17
 18/52 anonim ***** válasza:
73%
Hajnalka vagyok, most már semmi bajom vele. Régebben annyira nem szerettem. Fel sem merült bennem, hogy a kislányomat így hívjuk. Ő Kira lett.
2012. jún. 2. 13:25
 19/52 anonim ***** válasza:
68%
Én Mónika vagyok.Nem szeretem és nem is adtam a lányaimnak ezt a nevet.
2012. jún. 2. 13:40
 20/52 anonim ***** válasza:
51%
Mónika vagyok, semmi bajom vele. A férjem Szabolcs. Gyerekeink neve: Milán Szabolcs és Lili Mónika. Mindkettőjüknél az első keresztnevet használjuk.
2012. jún. 2. 13:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!