Mit gondoltok erről? (Többi lent. )
Tök jó, hogy együtt vagytok még mindig. Úgy értem, hogy nem mentetek szét pl 18 évesen.
Nyugodtan vállaljatok még babát.
Bárki megkaphatja, hogy tervezetlen a gyereke, mondjuk én: már kétszer is megkaptam életemben, pedig tervezettek voltak (elsőnél és a harmadiknál kaptam a negatív megjegyzéseket).
Mi ezen a furcsa?
Az, hogy együtt vagytok még mindig, az hogy szépen felneveltétek a lányotokat, és az, hogy újra akartok babát 30 év körül?
Én itt egy sikeres kapcsolatot látok, ahol egy újabb kisbaba boldog helyre kerülhetne, közétek és egy nagy tesóhoz.
Itt szerintem rendjén van most minden.
A korkülönbség akár kicsi, akár nagy, a gyerekek kapcsolata nevelés és személyiségfüggő!
Bátyám idősebb nálam 12 évvel és nagyon sokat játszott velem, nagyon szeretett, én meg felnéztem rá. Most is.
Soha egy percig nem gondoltam (és a szavaiból úgy tűnik ő sem), hogy a nagyobb korkülönbség rontott volna a kapcsolatunkon.
Az, hogy az a gyermekeid kapcsolat hogy fog elsülni nem tudom, de lehet jó a nagy korkülönbség is. Bizonyára nem fognak együtt csinálni mindent, de az egymás iránt érzett utálat nem a korkülönbségből fakad.
Szerintem ne tartson vissza a korkülönbség, hanem inkább készítsd fel a lányod, ne akard majd őt bébiszitternek, segítsen csak ha akar, ne legyen ő egy plusz személy, akire rásózhatod a gyereket, és akkor nem hiszem hogy idegenkedni fog a kicsitől, sőt imádhatja is, és egy példakép lehet a kicsinek. Az meg tuti. :)
Kérdezd meg tőle, hogy mit szólna egy kistesóhoz!
Nálunk úgy volt, hogy anyukám akkor lett terhes amikor én 20 körül voltam, hugom meg a lázadó korszakát élte. Ő csak annyit látott ebből az egészből, hogy neki majd kevesebb jut. Végül anyukám nem tartotta meg a babát :(
Semmi fura nincs benne.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!