Tényleg akkora nagy bűn ha valaki "veréssel" is fegyelmezi a gyerekét?
A verés alatt nem a félholtra ütlegelést értem, hanem a fenékre paskolást, vagy neagyisten egy füles!
Talán ha mernének az anyukák, apukák szigorúbbak lenni, és élni ha kell ezekkel az eszközökkel, akkor nem lenne ilyen sok agresszív, tiszteletlen, megfoghatatlan gyerek.
figyelj,ez igazábol nem bűn és a te gyereked te tudod hogy mi segít neki.de tudod jobb ha tisztában vagy a következő dolgokkal.anyukám pszichologus(én meg 8 hónapos terhes )és beszélgettem vele erröl.ez a felállás.
-amikor megütöd a gyerekedet,még ha csak picit is,az egyik nagy kárt a lelkében okozod. az emberi méltóságában sérted meg,és ezzel ő tisztában van hiszen bántja az érintés amit elszenved.ezáltal sírni kezd ugye.és ha megvigasztalod,felesleges volt megütnöd..tehát akkor minek ütötted meg?!! a másik pedig,hogy amikor megütsz egy embert,az az ember megakar majd ütni egy másikat!!ez természetes emberi reakció ami orvosilag kimutatott tény.tehát amikor megütöd a gyermekedet,olyan hormonokat és érzelmeket szabadítasz fel benne,ami a későbbi agresszivitásához vezethez vagy ne adj isten fokozott elfolytott.."hajlamokhoz" is vezethet.tehát ha te egy idegbeteg gyereket szeretnél,akivel kamaszkorában majd járhatsz a rendőrségre és hallgathatod a többi szülőtöl hogy a te gyereked mért verte szarrá az ő gyereküket,akkor nyugodtan üsd meg!de a gyereknek attol nő az érzelmi intelligenciája,ha rávezeted a helyes megoldásokra és okosan vagy viccesen,szeretettel neveled.nem agresszivitással.üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!