Milyen támogatást nyújt az állam a gyerekvállalás érdekében?
Az érdekelne, hogy van-e szocpol és ha igen az mit takar, feltétele?
Gyey,Gyed,Gyet közötti különbség?Mikor kapja ezt az anyuka? Más segítség?
Valamint ezek mennyi részét fedezik a gyereknevelésnek. Értem úgy, hogy kb. ha havi 40 ezret költötök a gyerekre (pelenka,tápszer..s.tb),akkor a külön befolyt összegek mennyi részét teszik ki?
7. válaszadónak!
Mennyi ideig kell lenni álláskeresési támogatáson és mik még a feltételek, hogy jogosult legyek a thgys-re?
sajnos megszünt a munkaviszonyom, azért nem jár gyed...
Köszi ha válaszolsz.
Utolsó: válaszoltam:)
Utolsó előtti:
"A minimálbér 60 ezer, ehhez még ugyanúgy megkapná a 3 gyerek után járó családi pótlékot. A 70 ezer hogyan lett nálad több a 100 ezernél??? Ezt nem értem!"
Mit nem értesz ugyan? Tudod nem minden minimálbérért dolgozó embernek van három gyereke. Ha kötekedni akarsz, legalább rendesen olvasd már el, amit írtam. A válaszban SEHOL nem szerepel, hogy egy 3 gyerekes gyesen lévő anyuka kap és egy minimálbérért dolgozó 3 gyerekes lett volna szembeállítva...
De a gyengébbek kedvéért leírom újra: egy 3 gyerekes gyesen lévő anyuka több pénzt kap havonta, mint egy minimálbérért dolgozó gyerektelen, vagy egy gyerekes anyuka.
Így már jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!