Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen támogatást nyújt az...

Milyen támogatást nyújt az állam a gyerekvállalás érdekében?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy van-e szocpol és ha igen az mit takar, feltétele?

Gyey,Gyed,Gyet közötti különbség?Mikor kapja ezt az anyuka? Más segítség?

Valamint ezek mennyi részét fedezik a gyereknevelésnek. Értem úgy, hogy kb. ha havi 40 ezret költötök a gyerekre (pelenka,tápszer..s.tb),akkor a külön befolyt összegek mennyi részét teszik ki?

2012. máj. 24. 11:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

7. válaszadónak!

Mennyi ideig kell lenni álláskeresési támogatáson és mik még a feltételek, hogy jogosult legyek a thgys-re?

sajnos megszünt a munkaviszonyom, azért nem jár gyed...

Köszi ha válaszolsz.

2012. máj. 25. 08:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó: válaszoltam:)

Utolsó előtti:

"A minimálbér 60 ezer, ehhez még ugyanúgy megkapná a 3 gyerek után járó családi pótlékot. A 70 ezer hogyan lett nálad több a 100 ezernél??? Ezt nem értem!"

Mit nem értesz ugyan? Tudod nem minden minimálbérért dolgozó embernek van három gyereke. Ha kötekedni akarsz, legalább rendesen olvasd már el, amit írtam. A válaszban SEHOL nem szerepel, hogy egy 3 gyerekes gyesen lévő anyuka kap és egy minimálbérért dolgozó 3 gyerekes lett volna szembeállítva...

De a gyengébbek kedvéért leírom újra: egy 3 gyerekes gyesen lévő anyuka több pénzt kap havonta, mint egy minimálbérért dolgozó gyerektelen, vagy egy gyerekes anyuka.

Így már jó?

2012. máj. 25. 13:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Azért ne hasonlítsuk már össze a 3 gyerekes anyukát, akinek semmi ideje magára és ezer a dolga, egy gyerektelenhez, vagy az egy szem gyerekét nevelőhöz. Most én nem kizárólag az anyagiakra gondolok.
2012. máj. 25. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!