Bárkitől nagyon örülnék a válasznak mert kíváncsi vagyok. Azért kérdem mert sokan 40-42 évesen, sokan 21-23 évesen szülnek. ti mit gondoltok erről, és mikor szeretnétek babát? :)
Egyébként olyan 23-24évesen volt először az az érzésem, hogy nagyon szeretnék babát,de nem volt meg hozzá a megfelelő partner. Most megvan és együtt várjuk nagyon-nagyon.
28N
2012. máj. 22. 18:16
2/14 anonim válasza:
Hát én nekem már van egy lányom aki 2 éves és őt 21 évesen szültem "véletlen baba". De nem bánom hogy így alakult, de azért én legalább 25 éves koromig szerettem volna vele várni. Sajnos a mai anyagi helyzetben jobb is ha jobban meggondolja az ember mikor vállal gyereket. Van aki megvárja míg lesz egy kis tőkéje, van akinek meg sajnos a tőke nem adatik meg. Ez nem kor kérdése hanem anyagi helyzet és érettség függő.
2012. máj. 22. 18:17
3/14 anonim válasza:
29 voltam mikor az első gyerekem született, de már 24 évesen szerettem volna. Nem volt még párom akkor, de az érzések már megvoltak.
2012. máj. 22. 18:20
4/14 anonim válasza:
Nem hiszem hogy nekem lesz már gyerekem de nagyon szívesen elfogadnék egyet, már gondolkodtam az örökbe fogadáson :) 40+/N
2012. máj. 22. 18:22
5/14 anonim válasza:
22 éves vagyok. Már nagyon vágyom a babára, de még van egy évem a suliból, sajnos:(
Párom is nagyon-nagyon szeretné, az egész család. Már sokszor megkaptam, hogy most már én leszek a következő, benne is lennék, de nagyon ragaszkodnak a sulihoz, szerintük képtelenség baba mellett érettségizni. Én szerintem erőre kapnék. Már van egy szakmám.
Bonyolult ez. Van ismerős, akinek eddig nem volt hozzá partner, pár éve talált rá az igazira. Most 42 éves és orvosi segítséggel, de babát vár. Nem csak szeretnék-nem szeretnék kérdése. Ez sajnos a körülményektől is függ.
2012. máj. 22. 18:48
6/14 anonim válasza:
21 vagyok, mostanság sokszor előjön bennem, hogy olyan jó lenne már egy baba, de közbe meg tudom, ha véletlen becsúszna nagyon megijednék, szóval még csak fejben szeretnék, de ez még odébb van, még semmilyen körülmény nem adott hozzá, 1 évem van a suliból, utána dolgozni akarok, hogy ne a semmire szüljek. Kb. 26 évesen szeretném megszülni az elsőt, és 28-29 évesen a másodikat. Aztán persze majd meglátjuk hogyan alakul.
2012. máj. 22. 18:52
7/14 anonim válasza:
24 éves vagyok, párom 30. Ő nem bánná, ha becsúszna egy baba, de én még úgy érzem, nem vagyok elég érett hozzá. Most éppen a házunkat tervezgetjük, pénzt gyűjtünk. Ha meglesz a ház, azt hiszem, addigra én is beérek. :) Ez egy 5 éves terv, tehát olyan 30 éves koromra datálom, de persze sosem tudhatom, melyik reggel ébredek úgy, hogy szeretnék egy kisbabát. (exsógornőmnél így történt:)) Mindenesetre akkor is meg fogom várni a házunkat.
2012. máj. 22. 18:59
8/14 anonim válasza:
26-27 évesen terveztem,de mindig nagyon szerettem a kisbabákat,a családban minden gyereket én dajkáltam,szóval bármikor elfogadtam volna egyet.De azért alakult így,mert lediplomáztam (23 voltam) és szerettem volna babavállalás előtt még egy kicsit dolgozni.Nagyon jól alakult,most 26 éves vagyok és hamarosan kibújik első pici lányom.Még szeretnék két babát.2,5-3 év korkülönbséggel.
36 hetes kismama
2012. máj. 22. 19:24
9/14 anonim válasza:
Szia!
Én most vagyok 24, évek óta vágytunk babára, nagyon család centrikus vagyok! Mindenünk megvan most, ház, kocsi, biztos fizetése páromnak, én lediplomáztam, dolgoztam, most 33 hkm vagyok! Ezt is késeinek tartottam, már előbb is vállaltam volna!
2012. máj. 22. 21:28
10/14 anonim válasza:
21 éves vagyok, párom 23 és most készülünk belevágni a babaprojektbe :) Úgy gondoljuk sosem lesz minden tökéletes, viszont fiatal szülők csak most lehetünk, és mindketten erre vágyunk. Viszont nekünk van hozzá lakás, autó, félretett pénz, csak az egyetem lesz nehezebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!