Mikortól szeretnétek gyereket?
Figyelt kérdés
Bárkitől nagyon örülnék a válasznak mert kíváncsi vagyok. Azért kérdem mert sokan 40-42 évesen, sokan 21-23 évesen szülnek. ti mit gondoltok erről, és mikor szeretnétek babát? :)
előre is köszi
14/l
2012. máj. 22. 18:09
11/14 anonim válasza:
Anyukám 24 éves volt amikor születtem. Én világ életemben úgy gondoltam, hogy ez az ideális kor, mert irtó jó fej anyukám és apukám van, és milyen fiatalok, stb.
Hát, kicsit elcsúsztam, mert 27 voltam az első babám születésénél és 29 a másodiknál. De talán még így is "jó barátok" lehetünk a gyerkőcökkel!
12/14 anonim válasza:
Én 22 vagyok,párom 24,most várjuk az első babánkat.Már korábban is szerettük volna,de mostanra lettek megfelőlek a körülményk,lakás,anyagi háttér stb.
Én mindig fiatal anyuka akartam lenni,úgyh max 2-3 éven belül tervben a másik babó is!:)
13/14 tade válasza:
Szia. En 28 eves vagyok a ferjem 38. Az egzisztencia, lakas, auto, munka meg van egy babahoz, de valahogy nem erzem magam keszen, ugy erzem meg egy csomo dolgot szeretnek csinalni, utazni, bulizni, parommal csak kettesben lenni.... A ferjem mar akar holnap orommel babazna, de nem eroltet semmit.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és igen, sajnos az anyagiak nagyon fontosak:/ még egyszer köszi:))
2012. máj. 23. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!