Komolyan ennyire rosszindulatúak és irigykedők az anyukák egymással szemben?
Sziasztok!
Természetesen tisztelet a kivételnek!
Az a helyzet, hogy eddig szerettem ezen az oldalon olvasgatni, válaszolgatni, de egyre inkább elegem van. Tudom, hogy marhaság a pontozgatáson kiakadni, de egyszerűen nem tudok már néha elsiklani felette, mert annyira bosszantó. Volt egy egyszerű kérdés, hogy mikor kezdte a mászást a babátok. Leírtam. Semmi dicsekvés nem volt bennem, hiszen csak a kérdésre válaszoltam, erre lenullázták a választ és azzal gyanúsítottak meg, hogy én bizony hazudok. Kérdem én, mi okom lenne rá? Hiszen ez egy arctalan oldal, nem tudják, hogy ki vagyok, ki a gyerekem akkor meg mi értelme lenne? Komolyan nem értem ezt a rosszindulatot.
A másik amit nem értek, hogy többször feltettek már kétségbeesett kérdéseket, hogy például nem bír a 8 hónapos gyerekével, segítsetek, ő ezt már nehezen bírja. Ahelyett, hogy normálisan válaszolnának egyesek lehordják a kérdezőt, hogy lesz ennél rosszabb, ne panaszkodjon, mert hogy "jaaaj nekem mennyivel nehezebb az életem". Miért kell ez? De komolyan. Nem azért van az oldal, hogy kérdéseket tegyünk fel és segítsünk másoknak?
Tényleg hihetetlenül bosszant, hogy felnőtt édesanyák ennyire empátiamentesek másokkal és ennyire rosszindulatúak ismeretlenekkel. Az állandó ítélkezésről nem is beszélve...
Leszögezem, hogy nem megbántani akarok bárkit is, csak már ki kellett ezt írnom magamból. :)
Előre is köszi a válaszokat. :)
En is 4 eve kezdtem ide jarni mikor az elso fiammal voltam terhes.
Akkor meg egesz jo volt itt,nem ment ennyire egymas cseszegetese meg ez a pontozosdi sem. De mostanaba egy dobbenet ami itt megy es szanalmas...
A "kedvencem" mikor egymas gyerekenek a nevet pontozzak le. Ott mi a nem hasznos? Hiszen mindenki csak a gyereke nevet irta le.
En kulfoldi anyukakent azt is sokszor megkapom,hogy ha kimentem kulfoldre akkor miert jarok magyar oldalra es amugy is az nem magyar aki nem Magyarorszagon el. Hat no comment.
Mostanaba en is egyre ritkabban jovok ide fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!