Van olyan hordozó amihez lehet kapni csak vázat? Vagy mit ajánlanátok az esetemben?
Panelban lakunk, 2.emelet, lift nincs.
Decemberben fogok szülni, kisfiam akkor lesz 2év 2 hónapos.
Van egy szuper kis kocsink(peg perego venezia)amit nagyon szeretek, lent tartjuk a tárolóban.
Csak arra gondoltam tök jó lenne az első időkre valami könnyebb megoldás.Mert lemegyünk és fél kézzel igen csak macerás lenne előrángatnom a kocsit,meg kinyitni úgy, hogy a pici az ölemben van.A tárolóban bicikliket is tartanak és néha eléggé be van építve a kocsim...
Arra gondoltam jó lenne egy váz,amit lent tartunk,leviszem a kicsit hordozóban,leteszem, előbányászom a vázat, rápattintom és már mehetünk is.
Létezik valami megoldás?Nem akarok ezért egy komplett babakocsit venni.
14:27-es vagyok. De arra is gondolj, hogy télen elég lesz egy babahordozó?
Én inkább elővenném a babakocsit. Mózesetek van? Esetleg a kocsitok nem fér el a folyosón?
köszi a válaszokat.Bocsi, hogy csak most írok,de eddig egyszerűen nem jutottam a géphez...
Jó ötlet,majd megnézem, hogy ehhez a kocsihoz még lehet-e hordozót kapni.Amúgy meg régi típus,nem olyan amihez lenne külön mózes,de jól téliesíthető.Erre a kerekes hordozóra meg csak azért gondoltam,mert ha le kell menni boltba vagy ilyesmi,nem töltünk lent sok időt, amúgy tudom, hogy a hordozó nem a legideálisabb hosszútávon.
Valószínű kendőt fogok kapni, szóval majd csak ki kell tapasztalni hogy a legjobb:)
köszönöm a segítséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!