Hordozós anyukák ti melyik verziót ajánlanátok?
Most lesz 4 hetes a babám, nem tudom eldönteni melyik hordozót vegyem meg.
Ami tetszik nagyon, az a magyarinda ssc, újszülött szűkítővel már használható és egészen 20 kgig jó. A másik verzió meg Liliputi rugalmas hordozókendő lenne 6 hós korig, majd utána Liliputi ssc. Árban kb ugyanott lenne a kettő.
esetleg tapasztalatok, h melyik jobb a babának, praktikusabb, kényelmesebb, taetósabb stb?
30 ezrekért nem szeretnék szövet kendőt venni, uh lécci azt ne ajánljátok helyette.
Ilyen pici babánál én mindenképp a rugalmas kendőt ajánlanám! Mi azt használtuk fél éves koráig és a lányom is és én is nagyon szerettük! :)
Előtte elmentem azért egy tanfolyamra, hogy biztos, hogy jól kössem meg!
Most Liliputi Mei-Tai-t használok, az is jó.
Szerintem nézz fel a mamami.hu-ra. A fóruon gyakorlatilag mindenről tájékozódhatsz.
Nekünk egyébként kb 4 hóig a rugalmas kendő jött be, utána 5 és fél hóig volt szövött karikás kendő, most meg naturbaba ssc-nk van. Nekünk a szövött kendő nem vált be, pedig próbálkoztam vele.
Szóval simán változhat hogy mi a jó az adott időszakban Nektek.
Ja és ki lehet próbálni több helyen, meg kölcsönözni, így csak azt veszed meg ami tuti jó. És a piactéren tudsz használtat venni olcsóbban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!