Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik hordozó kendő technikát...

Melyik hordozó kendő technikát ajánlanátok 8hós,9 kg-os babának?

Figyelt kérdés

Amikor kicsi volt akkor elől hordoztam és nagyon szerettük. Aztán abbamaradt, mivel egyre nehezebb lett, viszont most megint fölfedeztem, hogy milyen jó is ez a hordozó, és leugrani a közértbe, vagy a konyhában tenni-venni megint elkezdtem használni ezt az elől hordozó variációt. Viszont azt olvastam, hogy ez már nem túl jó a hátnak, ezért kipróbálnék valami mást is.

Aki használ ilyen kendőt, tudna valamit ajánlani? Köszönöm!

2010. okt. 21. 11:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Milyen kendőd van? Csípődön, illetve a hátadon tudod őt hordozni, bár ha a hátadon van, több lesz a mozgástered.

Youtube-ba írd be, hogy back carry wrap, a találatok között mindent megtalálsz.

2010. okt. 21. 11:26
 2/10 anonim ***** válasza:

a hátadra kösd, batyuban.

[link]

2010. okt. 21. 11:26
 3/10 A kérdező kommentje:

Egész jónak tűnik, köszi! Viszont télen ezt hogyan oldjátok meg? Erre vesztek még kabátot?

Esetleg tudtok valami elől/oldal hordozást is ajánlani, ahol tudok beszélgetni a babámmal?

2010. okt. 21. 11:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Ja, és nandu kendőm van, 4m-es.
2010. okt. 21. 11:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Csípőn keresztezett kötés (Hip cross carry, ezt keres a youtube-on).

Hordozós ruházat babának, mamának aa hideg időre:

[link]

[link]

[link]

Nekem ilyen van:

[link] 8,18 kg súlyú, 7 hónapos fiam van. Nem csak a hátnak, hanem a gátadnak sem jó már az elöl hordozás, és evékenykedni is nehéz már, ha elölre van kötve, mert nagy baba, nehezen férsz tőle. Hátra kell tenni, nincs mese. :-)

2010. okt. 21. 12:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Én mikor a hátamra kötöm (11 hós 10kilós kislány),akkor már nem veszek ránk kabátot!Lehet kapni hordozós kabit,de mi nem használjuk minden nap,hogy megérje!Én úgy szoktam hogy őt is kintre öltöztetem én pedig vastag polár elől cipzáros pulcsit veszek fel!Az kényelmes hátul az arcának!

Mi hátra mei-tai-t használunk!Eddig kendőztünk elől,meg csípőn,de hátra nekem a mei-tai kényelmesebb!

2010. okt. 21. 12:06
 7/10 A kérdező kommentje:

12:03-as. Köszönöm a sok linket. Nagyon tetszik a kabát, ami nektek is van. Mekkora méretet érdemes belőle rendelni? Az én méretem kb 40-es.

Illetve te ezt télire is használod?

12:06-os. Köszi a mei tai ötletet! Vajon ez milyen lehet?: [link]

Illetve kb. milyen árban van egy ilyen?

Köszi előre is!!

2010. okt. 21. 12:45
 8/10 anonim ***** válasza:

12:03-as vagyok.

Igen, a mei tai ez. Teszen, Vaterán már 5-6 ezer forinttól lehet kapni, nekünk is van, innen: [link] az alvókapucni nagyon hasznos ötlet, mert megtartja a babád fejét, hogy ne csukoljon hátra alvás közben.

A kabát S méretű. Hacsak nem vagy erősen, igen erősen molett, akkor ennél nagyobbat nem ajánlok, mert még ez is kellemesen bő, pedig 40-es méret vagyok én is. Jó meleg, egyelőre elég alá pólót (nekem) meg bodyt (a fiamnak)venni, télikabátnak fogom használni ezen a télen. Jövőre már eljár, jön a vegyél fel-tegyél le korszak, akkor lesz jó a hordozótakaró.

2010. okt. 21. 17:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

12:06-os vagyok!

Mei tai-t tündérputtonyt vettem,6500 volt és én választom ki mindkét oldalára az anyagokat,meg mindent meg lehet velük beszélni!

Nézz szét a honlapjukon!vagyis google-be írd be hohgy tündérputtony mert sose tudom az email címüket!Van sok jó dolguk is,hordozóstakaró...

2010. okt. 21. 18:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sokat segítettetek!
2010. okt. 25. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!