4-5 hetes babának melyik kengurut ajánljátok? Vagy esetleg hordozó kendő:
Figyelt kérdés
egész nap ölben lenne,leszakad a derekam már most és kellenének a kezeim hogy haladjak itthon.2010. aug. 13. 11:24
1/5 anonim válasza:
Szia!En ugy tudom,hogy 3-4 hos kor elott nem ajanlott!De ne hurrogjatok le ha maskepp van!
2/5 anonim válasza:
Kendőbe teheted nyugodtan, én nandut használok egy hónapos kora óta, sokat aludt benne, szereti.
3/5 anonim válasza:
nekünk a kendő vált be igazán, sokkal kényelmesebb, mint a kenguru, anyának és babának is.
a kenguru annyiból volt jobb, hogy jobban tartotta a baba fejét, ha elaludt. a kendőt is rá lehet húzni, de én sose tudtam úgy felkötni, hogy rendesen tartsa a fejét is.
4/5 anonim válasza:
Chicco 0+ kenguru,szuper!
Igaz az is,hogy nekünk kendö nem volt.
5/5 anonim válasza:
Én is ennyi idősen beletettem a kenguruba de még kicsi hozzá. Várnom kell még. Bár azóta eltelt három hét, újra megpróbálom hátha jobb már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!