Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket válasszam, kendő...

Melyiket válasszam, kendő vagy hordozó? Linkelek

Figyelt kérdés

[link]

[link]

olyan kellene,amiben majdnem vízszintesen tudnám vinni,olyan 2-3hónapos koráig,mert utána van kenguru(infantino).Elvileg 3kilótól beletehető a baba,de egy pár hetes újszülöttet nem szeretnék beletenni.pünkösd környékén érkezik a baba

2010. febr. 3. 21:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az első nagyon jó, szerintem jobban is szeretné. A második nem tartja igazán a fejét.
2010. febr. 3. 21:16
 2/11 anonim ***** válasza:

Az elsőre nekem azt mondta az eladó, hogy két hónapos kortól ajánlja, mert nem támasztja a hátát egyáltalán.

Így lett belőle Cybex I Go. 4 hetesen mentem vele először, szerette, nagyokat aludt benne, ha meg kinyitotta a szemét, engem látott :)

2010. febr. 3. 21:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Én hordozót használtam és a kenguru teljesen kimaradt az életünkből :)
2010. febr. 3. 21:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem az Amazonasos van. Nehéz volt beletenni a picike babát, nincs tartása, nyeklik nyaklik. Amikor már nagyobb volt a fiam, csak akkor tudtam igazán használni. Ha tehetném, ennek tudatában inkább a másikat (Infantinó) választanám. Sőtt, ha majd jön a következő baba, biztos veszek olyat.
2010. febr. 3. 21:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekünk Baby Björn kengurunk van, amiben függőlegesen van a baba. Két hónapos korától használjuk, nem túl rendszeresen, bár nekünk nagyon hamar megtartotta a fejét a kisfiunk, kb. három hetes korától.
2010. febr. 3. 22:05
 6/11 anonim ***** válasza:
A kengurut nem javaslom. Ha van kedved látogass el a www.mamami.hu -ra. Itt aztán mindent megtudhatsz a jó hordozóról. A baby-sling nem rossz, ha szeret a baba fekve lenni, a 2. viszont tényleg nem ideális, akkor inkább egy sima rugalmas kendőt javasolnék, kb. 4-5000 Ft-ért már tudsz szerezni, és megkötni sem bonyolult. Ha érdekel, több helyen is kölcsönözhetsz (ingyen) kendőket, később mei tait, ezek a leginkább bababarát hordozók.Mi rugalmas kendővel kezdtünk, majd sima kendő, mostanság meg a mei tai van leginkább terítéken. Na eldugulok, ha gondolod írj privit, mert akkor még szívesen mesélek.
2010. febr. 3. 22:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Bocs az Off-ért. Az utolsó hozzászólótól kérdezném, hogy írjon valamit a mei tai-ról, mert én is nagyon gondolkozom egyen. De még senkinél nem láttam, nem tudom meg merjem -e venni. Viszont nagyon sok jót hallottam róla.
2010. febr. 3. 23:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia! utsó (előtti vagyok). Írj privit, és kérdezz konkrétat, szívesen mesélek, mostanában sokakat "megfertőztem" a mei taijal, és idáig mindenki imádta. ;)
2010. febr. 4. 08:19
 9/11 anonim ***** válasza:

a masodik nem jo egy ujszulottnek. Meitait javasolnek. :) azt kesobb is tudjatok hasznalni. es a kengurutol is sokkal jobbb..

vagy rugalmas kendot :)

2010. febr. 5. 15:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha nehéz a babád, vagy hátfájós vagy, nem javaslom a mei tait. Hátul a derékon tart, meg a vállon, a súly meg az ágyéki csigolyákon nyugszik, amik feszülnek. Kenguruból van olyan, ami kifejezetten tehermentesíti az ágyéki csigolyákat. Nekem ez van, nem is érzem, hogy rajtam van a baba: [link]
2010. febr. 6. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!