Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy hivják a gyereked?

Hogy hivják a gyereked?

Figyelt kérdés
És mért az lett a neve?Ki adta neki?
2012. máj. 22. 11:08
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Keve a fiam, közösen választottuk, nem tudtunk megegyezni a nevekben.

Én Simont akartam, a férjem Bencét, így lett Keve :)

2012. máj. 22. 13:59
 22/39 anonim ***** válasza:

1. Edit

2. Fruzsina

3. Teréz

4. Lídia

5. Sámuel

Nagyon tetszenek a hagyományos, több évtizedes - évszázados nevek, ill. családi emlékezés is van pl. a Teréz és a Lídia mögött

2012. máj. 22. 14:16
 23/39 anonim ***** válasza:
Lányom Noémi, szerintem ez a legszebb név a világon, és én találtam ki apa jóváhagyásával. Másik baba még a pocakban van, László lesz apa után, ez nem volt kérdés, ha kislány akkor meg Zoé, én találtam ki szintén, és apának is tetszik. Ő a Lilit szerette volna, de nekem nem igazán jött be.
2012. máj. 22. 14:23
 24/39 anonim ***** válasza:

DÁNIEL - közös döntés, mert férjem leszavazta a Sámuelt (mert a vezetéknév S-sel végződik)

LILLA - a Lili tetszett mindkettőnknek, de abból rengeteg van. Mint kiderült Lillából is.

2012. máj. 22. 15:03
 25/39 anonim ***** válasza:

Léna. Megálmodtam pár éve. Apának is tetszett. Nem volt kérdés, ha lányunk lesz, Léna lesz. Ha lesz fiunk, Mór lesz vagy Zalán.

Baromira nem érdekel, mennyire gyakori. :)

2012. máj. 22. 20:03
 26/39 anonim ***** válasza:

Erik Tibornak hivjak. Az Erik volt mindig a kedvenc fiu nevem. A Tibort pedig azert kapta mert a ferjem ragaszkodott ahoz,hogy az O nevet is megkapja a fiunk.

Most varjuk a masodikat. Mult heten derult ki,hogy O is fiu. David Zalan lesz a neve. A David kozos dontes volt bar inkabb a ferjem szerette volna ezt. Es most en valasztottam a masodik nevet a Zalant.

2012. máj. 22. 22:02
 27/39 anonim ***** válasza:

Bodza Regina :)

Elkezdtem az utóneveket az A -betünél..és mindet hozzáillesztettem a vezeték nevünkhöz..

Aztán eljutottam a Bodzához és egyből beleszerettem..egy percet sem kerestem tovább :)Apa is megszerette..

A Regina-valaki emlékére van...:(

2012. máj. 22. 23:45
 28/39 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Gyönyörü nevek vannak:)És megdöbbentett hogy nincsenek köztük pl:Napsugár,szamóca,eperke..sib.Én nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem nem jönnek be ezek a nevek:SÉs nem értem a szülöket mért kell ilyen nevekt kitalálni a gyereknek!?
2012. máj. 23. 07:01
 29/39 anonim ***** válasza:

23.45-ös vagyok :)

az én kislányom Bodza...itt azért lehúzták már párszor ezt a nevet :S :)

2012. máj. 23. 18:27
 30/39 anonim ***** válasza:
58%

Ne törődj vele, ha lányom lett volna, Bozda lett volna a neve.

21-es vagyok, Keve anyukája .)

2012. máj. 23. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!