Hogy hivják a gyereked?
Keve a fiam, közösen választottuk, nem tudtunk megegyezni a nevekben.
Én Simont akartam, a férjem Bencét, így lett Keve :)
1. Edit
2. Fruzsina
3. Teréz
4. Lídia
5. Sámuel
Nagyon tetszenek a hagyományos, több évtizedes - évszázados nevek, ill. családi emlékezés is van pl. a Teréz és a Lídia mögött
DÁNIEL - közös döntés, mert férjem leszavazta a Sámuelt (mert a vezetéknév S-sel végződik)
LILLA - a Lili tetszett mindkettőnknek, de abból rengeteg van. Mint kiderült Lillából is.
Léna. Megálmodtam pár éve. Apának is tetszett. Nem volt kérdés, ha lányunk lesz, Léna lesz. Ha lesz fiunk, Mór lesz vagy Zalán.
Baromira nem érdekel, mennyire gyakori. :)
Erik Tibornak hivjak. Az Erik volt mindig a kedvenc fiu nevem. A Tibort pedig azert kapta mert a ferjem ragaszkodott ahoz,hogy az O nevet is megkapja a fiunk.
Most varjuk a masodikat. Mult heten derult ki,hogy O is fiu. David Zalan lesz a neve. A David kozos dontes volt bar inkabb a ferjem szerette volna ezt. Es most en valasztottam a masodik nevet a Zalant.
Bodza Regina :)
Elkezdtem az utóneveket az A -betünél..és mindet hozzáillesztettem a vezeték nevünkhöz..
Aztán eljutottam a Bodzához és egyből beleszerettem..egy percet sem kerestem tovább :)Apa is megszerette..
A Regina-valaki emlékére van...:(
23.45-ös vagyok :)
az én kislányom Bodza...itt azért lehúzták már párszor ezt a nevet :S :)
Ne törődj vele, ha lányom lett volna, Bozda lett volna a neve.
21-es vagyok, Keve anyukája .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!