Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy hivják a gyereked?

Hogy hivják a gyereked?

Figyelt kérdés
És mért az lett a neve?Ki adta neki?
2012. máj. 22. 11:08
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
Dániel. Ez a kedvenc nevem, én neveztem el így (anyuka). :)
2012. máj. 22. 11:12
 2/39 anonim ***** válasza:
Alexandrának.Most 8 hónapos és az apukája szerette volna hogy így hívják mert amit Én szerettem volna (Kamilla)az nem nagyon tetszett neki.Ez meg nekem is tetszik.
2012. máj. 22. 11:13
 3/39 anonim ***** válasza:

Marcell-imádjuk ezt a nevet,Apával közösen döntöttünk.

Szeretnénk másodikat(most probálkozunk),a tesó nevéről is közösen döntünk majd. :-)

2012. máj. 22. 11:14
 4/39 anonim ***** válasza:

Milán. És azért ez lett a neve, mert lényegében ez volt az egyetlen fiúnév ami tetszett nekem és a páromnak. Már jóval korábban megbeszéltük, hogy ez lesz a fiúnk neve, mint hogy csak szóba került volna a baba.

Leila. Számomra ez a leggyönyörűbb női név, és bár sok embernek nem tetszett, de én örülök, hogy ezt a nevet kapta a kislányom. Ma sem adnék mást neki. Ezt én választottam.

2012. máj. 22. 11:15
 5/39 anonim ***** válasza:
A fiam: György Viktor /visszamenőleg mindenki György a családban. A Viktor nevet azért adtam, hogy a vezeték névben, és a György névben lévő mély magánhangzókat ellensúlyozzam/ A nagyobbik unokám György Farkas /a Farkas név az anyukájának tetszett/, a kisebbik unokám László István / a két nagypapa után kapta a nevét.
2012. máj. 22. 11:15
 6/39 A kérdező kommentje:
Mindegyik szép név:)Gratulálok hozzájuk:)Nekünk még nincs de szeretnénk:)Ha fiu lenne akkor Hunor lesz ha lány akkor meg...Vagy Kira vagy Nina:)Ez majd eldöl még:)
2012. máj. 22. 11:16
 7/39 anonim ***** válasza:

1.fiam:Antal(én adtam neki)

2.Zoé Csenge(apja-én)

3.Zalán Bátor(közös)

Te melyik néven gondolkozol(gondolkodtok)?

2012. máj. 22. 11:17
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

Kevés név passzol a családnevünkhöz, és azok közül még kevesebb tetszett mindkettőnknek. Illetve szempont volt még, hogy a közeli rokonságban ne legyen ilyen nevű gyerek, és hogy külföldön is ki lehessen ejteni gond nélkül.

Anna lett a lányunk végül és Botond a fiunk.

Ha lesz még lányunk, akkor ő Alíz lesz - apa kedvenc neve, ha fiú, akkor Bercel-én kedvenc nevem.

2012. máj. 22. 11:21
 9/39 anonim ***** válasza:

Lilien Anna, közös döntés volt

Mindenképpen L betűs nevet szerettünk volna

2012. máj. 22. 11:22
 10/39 A kérdező kommentje:
Nagyon szép neveitek vannak:)
2012. máj. 22. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!