Hogy hivják a gyereked?
Marcell-imádjuk ezt a nevet,Apával közösen döntöttünk.
Szeretnénk másodikat(most probálkozunk),a tesó nevéről is közösen döntünk majd. :-)
Milán. És azért ez lett a neve, mert lényegében ez volt az egyetlen fiúnév ami tetszett nekem és a páromnak. Már jóval korábban megbeszéltük, hogy ez lesz a fiúnk neve, mint hogy csak szóba került volna a baba.
Leila. Számomra ez a leggyönyörűbb női név, és bár sok embernek nem tetszett, de én örülök, hogy ezt a nevet kapta a kislányom. Ma sem adnék mást neki. Ezt én választottam.
1.fiam:Antal(én adtam neki)
2.Zoé Csenge(apja-én)
3.Zalán Bátor(közös)
Te melyik néven gondolkozol(gondolkodtok)?
Kevés név passzol a családnevünkhöz, és azok közül még kevesebb tetszett mindkettőnknek. Illetve szempont volt még, hogy a közeli rokonságban ne legyen ilyen nevű gyerek, és hogy külföldön is ki lehessen ejteni gond nélkül.
Anna lett a lányunk végül és Botond a fiunk.
Ha lesz még lányunk, akkor ő Alíz lesz - apa kedvenc neve, ha fiú, akkor Bercel-én kedvenc nevem.
Lilien Anna, közös döntés volt
Mindenképpen L betűs nevet szerettünk volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!