11/17 anonim válasza:
én azt hittem először, hogy gyógyszer neve. Bocs.
12/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, az a tipikusan nem szép nőies név. Keménynek és komornak érzem.
Amennyiben neked tetszik, akkor viszont add bátran :)
13/17 anonim válasza:
Én Hedvig vagyok és így csúfoltak. Azóta megváltoztattam a nevem Hédire, nekem sokkal jobban tetszik, de te tudod, lehet, hogy a te kislányod szeretni fogja. Egyébként gondolom erre is jó a Viga, Vigácska becézés, mint a Hedvigre.
14/17 anonim válasza:
Jadviga lengyel név (Jadwiga). Az egyik lengyel kolléganőmnek is ez a neve!:)
15/17 A kérdező kommentje:
igen, lengyel, ráadásul én nagyon földhözragadt névpárti vagyok, pl Róza, Borbála,Rebeka de ez az egy kakukktojás elvetemült nevem van, amivel nem tudom mit kezdjek, vagy nagy melléfogás, vagy imádná, de birizgálja az agyamat:-DDD
2012. jún. 14. 12:40
16/17 anonim válasza:
Hát a Róza lehet jobb, viszont a Jadviga meg különlegesebb!:) Biztosan ő lenne az egyetlen Jadviga a környéken,elhiszed?:D Mikor érkezik a csöppség? Attól is függ, mi a vezetéknév ;)
17/17 anonim válasza:
azért hasonlít a Hedvigre, mert az, talán lengyelül.nekem tetszik, jobban, mint a Hedvig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!