Nektek a Simon névről mi jut eszetekbe?
Most nevetni fogsz, de nekem az Alvin és a mókusokból a Simon nevű mókuska jut eszembe. Olyan cuki. :)
Na de komolyabbra fordítva a szót, szerintem szép név. Különleges, nem elcsépelt.
Én imádom. A fiamat is annak neveztem volna, ha az apukájának is tetszett volna, de neki nem jött be.
Meg vki azt mondta, hogy csúfolni fogják, hogy "Simon, lyuk a popsimon". De ez hülyeség, meg nem is érdekel.
Simon = Péter. Vagyis kőszikla.
Jézus tanítványa.
Valóban zsidó név, úgyhogy akkor válaszd, ha ez nem zavar különösebben. Egyébként szép!
Csak nekem 3 lányom van. :D
Simontornya, ahol egy ló rálépett a lábamra, és leszakította a körmömet. Ettől elvonatkoztatva tényleg különleges és szép név, bár nem adnám a kisfiamnak, nálam a Norbert a favorit (:
A rokomaidnak igaza van, a zsidótemetőben minden 2. sírkövön a Simon áll (a többin a Mór). Viszont ez tipikusan olyan dolog, amivel nem kell törődni, max. egyel több ok lesz számára, hogy ne legyen neonáci (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!