Szerintetek szép keresztnév a Simon?
Figyelt kérdés
Mivel ritka név, kíváncsi vagyok, hogy mégis milyen érzetet kelt az emberekben...:)2012. ápr. 11. 08:13
1/16 anonim válasza:
Nekünk nagyon tetszett, és ha fiunk lett volna mi lehet ezt adtuk volna.
2/16 anonim válasza:
Szerintem a legszebb férfi név! Az én fiamat úgy hívják. Nincs más akit ismernék ezzel a névvel, nem volt sem az óvodában, sem általános iskolában. Jelenleg középiskolás, ott sincs senki, legalábbis még nem hallottunk róla.
Szerintem nagyon szép, egyszerű, komoly hangzású név. Nekem gyerekkorom óta volt az álmom, hogy ha fiam lesz így fogják hívni.
4/16 anonim válasza:
Szép név. A családunkban több is van/volt.
5/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon csúnya bocsánat.
6/16 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, ne haragudj!
7/16 anonim válasza:
Nekünk a vezetéknevünk Simon, így emiatt nem tudok rá keresztnévként is gondolni. Egyénként nem rossz.
8/16 anonim válasza:
Nálunk is listás volt,de kislányunk lesz...
9/16 anonim válasza:
Vezetéknév függő. Bár inkább vezetéknévként tudom elképzelni, sem mint keresztnévként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!