Simon vezetéknévhez milyen lenne a Noel keresztnév?
Szia!
Szerintem meg ritmust ad a névnek, Simon Noel. Mondjuk lehet azért tetszik, mert az én kislányomnál is hasonló a szitu: Verebélyi Jázmin. Nekem tetszik, semmi gondunk vele!
Üdv.
Szerintem se annyira jó hogy ugyanazzal kezdődik mint a vezetéknév vége..Bár imserős a probléma mert sajna nálunk is a favorit fiúnevem G-vel kezdődik, de a férjem vezetékneve is arra végződik, így kizártuk:(
A Verebélyi Jázmin az egyébként teljesen más kategória mert ott i a vége és j vel kezdődik, az nem olyan zavaró, sőt sztem az tökjó:)
Szia!!!Szerintem pedig már beleültetted a válaszolóknak a fejébe ezt az "n" betüs dolgot és azért irja ezt egyöntetűen mindenki.....Én elfogult leszek mert az én 7 éves fiam is Noel és csúcs gyönyörű név.Ami pedig a vezetékneveteket illeti egyáltalán nem gáz kiejtve,felesleges belemagyarázni ezt az "n"betüs bulit.Simon Noel!!!Marha jó név ,és szünetet sem kell hagyni,hogy érthető legyen.Ha ez tetszik,add ezt,ez a lényeg!!!!!!!!!!!!!Jó név,hidd el:-))))
Kellemes ünnepeket!!!!
Köszönök minden választ! Még gondolkodunk rajta, bár lehet, hogy így is, úgy is a szívünk dönt majd :-)
Szép ünnepet Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!