Nagy vezetéknévhez milyen lány vagy fiu keresztnév illik?
Mi is Nagyok vagyunk :D:D
A fiúnk Marcell lett. A lányunk majd Emma Sára lesz. De sztem a hosszabb és különlegesebb nevek is illenek. Valamelyik oldalon van névválasztó z is jókat ad ki. Azt hiszem a www.babazo.hu oldalon.
Rengeteg. Amik nem illenek hozza: Nagy Virag, Nagy Palma, Nagy Mercedes, Nagy Piroska, Nagy Almos, Nagy Arpad, Nagy Napsugar, Nagy Dalma...stb.
Amugy ehhez a nevhez sok nev illik, nekem a kedvencem az Eszter es a Marcell, Kristof, Botond.
lány nevek:Diána,Bianka,Dorottya,Délia,Nikolett
fiú nevek:Bence,Bálint,Milán,Ármin,Ákos
Nagy Nikolett, Nagy Norbert
Akár az is lehet, hogy ha aprócska termetű lesz a lányotok v. fiú, akkor ahhoz passzoló név praktikusabb (becézhetőség szempontjából stb.). Én nőként (anyaként) közel 190 cm vagyok és biztosan van olyan név, ami nem illene hozzám...
Fiunév: LEVENTE, BOTOND
Lánynév: NOÉMI, A VIRÁGOT NEM ÍROM, MERT AZT LESZAVAZTÁTOK, EMMA, HANNA, KRISZTINA
Én is a Nagyok közé tartozom. A fiam Olivér, és most 16 éves. Az a véleménye,hogy szereti ezt a nevet, jó választás volt.A férjem Tamás, a tesója Lóránt.
A sógoromék most ávrnak babát, nekik Karina lesz a lányuk.
Szerintem minden név jó, habár amiket felsoroltatok valóban kissé....cikisek lennének. Pl. Nagy Ivó: ezt zártuk ki elsőnek.
Ráadásul az Olivér nem is olyan gyakori név, igy az osztályban, táborban, vagy egyéb közösségben ahol egyébként tömegével vannak Nagyok, még sosem "ütköztün k".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!