Mi a véleményetek a Vaszilisza névről?
Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 22:33
1/23 anonim válasza:
soha nem hallottam még, nem is igazán tetszik
egyáltalán fiú vagy lány név?
2/23 anonim válasza:
3. nekifutásra sikerült elolvasnom...Mentségemre legyen, hogy már késő van. Ettől függetlenül borzalmas:(
3/23 anonim válasza:
A Vaszilisz, vagyis a László női megfelelője. Mondjam? Borzalmas.
4/23 anonim válasza:
Nekem Világszép Vaszilisza jut eszembe róla, amit még gyerekkoromban olvastam:-) Orosz név lehet, nem is csúnya, de távol áll tőlem. Nagyon gondold meg hogy passzol-e a vezetéknévhez.
5/23 porcukormókus válasza:
Így elsőre nekem se jön be, de én nagyon szeretem a különleges neveket, szerintem ezzel is meg tudnék barátkozni. Ráadásul sokféleképpen lehet becézni.
7/23 anonim válasza:
Nekem tetszik, szerintem szép név.
8/23 anonim válasza:
Nekem is világszép Vaszilisza ugrott be. Nem csúnya, de én nem adnám.
9/23 anonim válasza:
Csak akkor adnám a gyerekemnek, ha van orosz kötődés a családban, ami szeretnék benne "megőrizni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!