Mi a véleményetek a Fruzsina névről, és hogyan lehet becézni? Milyen jellemű lányhoz illik a Fruzsina név?
Nekem nagyon tetszik. Egyik barátnőm is Fruzsina, vagány, szép lány, szóval nekem ez jut eszembe a névről is, mint tulajdonság :)
Fru, Fruzsi, Fruzsa, stb., igazából kreatívság kérdése, hogy hívod a gyereket ha becézed..
végre ez a kérdés is előjött.
az én kislányom Fruzsina.
2 éves.imádnivaló, huncut, akaratos, hisztigép, ( ránk ütött) :-)
míg baba volt Fruzsibaba volt, vagy kis Fruska, Fruzsimanó
most Fruzsi, vagy Fruzsika
bár nem népszerű a mostani anyukák körében, ez a név, sokszor lepontoznak amiért ezt a nevet ajánlom ..
nem tudom miért.
a lényeg hogy nekünk szép név.
Nekem is nagyon tetszik ez a név, nem is túl gyakori.
Becenevei: Fruzsi, Fru, Fruzsó, Zsina, Fruzsika stb.
Az én ismerőseim között mindegyik Fruzsina szőke hajú, gyönyörű szép, cserfes, életvidám csaj, aki mindig mosolyog. Nem áll Tőlük távol a művészet, tehetségesek, és igazán okos lányok.
Nagyon szép név, barátnőm kislánya is az. Becézgetés nélkül is megállja a helyét (ha majd felnőtt lesz), de sokféleképpen lehet variálni.
Barátnőméknél a Fruzska, Fruzskuci megy, illik a kislányhoz.:)
Ne haragudjatok, akiknek tetszik vagy így ívják őket, de nekem sem tetszik ez a név. Valahogy olyan furcsa számomra a hangzása, Futrinka utca (a mese) jut ról mindig eszembe.
Személyesen 2 Fruzsinát ismerek, akik sötétbarna hajúak és elég testesek (magasak is és túlsúlyosak is), szóval nem valami nőies jelenségek. És sajnos emberileg sem voltak kedvesek, Talán emiatt is van negatív érzésem e névvel kapcsolatosan.
Köszönöm a véleményeket!
Sajnos ha rossz indulatúak közé keveredik az ember, bárhogy hívják is, ki fogják tudni gúnyolni.
Nekem mindenesetre tetszik ez a név. Köszönöm még egyszer, hogy megírtátok róla a véleményeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!