Mi a véleményetek a Fruzsina névről, és hogyan lehet becézni? Milyen jellemű lányhoz illik a Fruzsina név?
Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 13:31
21/30 anonim válasza:
2012-08-24 00:27 -es vagyok. Gratulálok a Fruzsikához.
22/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. ápr. 10. 22:29
24/30 anonim válasza:
elöző wagyok.
engem is fruzsinak hívnak. szeretem, :) nőiess :P bár a Zsófit jobban bírtam volna:)
25/30 anonim válasza:
Engem is Fruzsinának hívnak és nagyon szeretem :) szerintem minden lány aki ezt a nevet viseli egy egyéniség... és Zsini a becenevem...
26/30 A kérdező kommentje:
A Zsinit még nem hallottam.
Mi legtöbbször Fru-nak, vagy Fruzsunak szólítjuk. Ezen kívül számtalan becézése van, de a leggyakrabban használtak ezek jelenleg. És ő is igazi egyéniség:)
2014. jan. 26. 21:35
27/30 anonim válasza:
Sziasztok!Az én kislányom 2,5éves, Fruzsina Andrea.Vörös hajú,kék szemű.Különleges,gyönyörű kislány!Fruzsi,Fruzsika,Muzsika,így becézzük.A Muzsikát csak én mondom neki :-) A Fruskától hülyét kapok.....
28/30 Fruzsi04 válasza:
Engem is Fruzsinak hívnak. :)
Legtöbben Fruzsinak becéznek de akad aki Fruskának,Fruzsnak becéz mind a hármat szeretem, ami viszont nem tetszik az a Fruzsina(ha valaki így szólít)
Az olyan hivatalos vagy olyan mintha haragudna rám😂legalább is én így gondolom. A legtöbb Fruzsi akit ismerek barna hajú és kék szemű én is ilyen vagyok, és nagyon vidám , kedves , kreatív és a tanulás is nagyon megy nekem :)
29/30 anonim válasza:
Engem is Fruzsinának hívnak, családom Frunak, pajtásaim az egyetemen Fruzskónak hívnak. Engem még hála Isten nem csúfoltak, barátom Fruskának hív azt is szeretem. :)
30/30 Florathedino válasza:
Én is Fruzsi vagyok és vannak olyan "elvetemültek" akik Frufrunak becéznek, hihi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!