Mi a véleményetek a Fruzsina névről, és hogyan lehet becézni? Milyen jellemű lányhoz illik a Fruzsina név?
Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 13:31
11/30 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy olyan is írt, akit így hívnak. A férjem amiatt aggódik, hogy fogja-e szeretni a nevét a lányunk. Szerintem kellemes és jól becézhető név. A jelentése is tetszik. Miért ne szeretné?
2012. jún. 6. 14:22
12/30 anonim válasza:
még jó hogy szeretni fogja :D én is imádom, Fruzsi vagyok :)
13/30 anonim válasza:
előző vagyok
csak Fruskának ne hívjátok sztem...:D azt nembírom :D
14/30 anonim válasza:
Én is Fruzsi vagyok,és imádom! Ennél jobb nevet nem is adhattak volna!
15/30 A kérdező kommentje:
Az én Fruzsinám heteken belül megszületik. Remélem, ha nagy lesz, ő is elégedett lesz a nevével!
2012. aug. 16. 21:40
16/30 anonim válasza:
Szia. Én is Fruzsina vagyok. Imádom a nevem, leginkább ha Fruzsinának hívnak, már 19 éves vagyok és ezt nőiesnek tartom, meg szerintem szép is :) A te kis Fruzsinád megszületett már? :)
17/30 A kérdező kommentje:
Szia Fruzsina! Szép neved van:)
Az én Fruzsinám kb. 4 héten belül születik meg. Már nagyon várjuk Őt!
2012. aug. 25. 12:51
18/30 anonim válasza:
Engem is Fruzsinának hívnak :) Szerintem maga a név nem csúnya, sőt szerintem szép becenevei is vannak. Mint például: Zsina, Fruzsi, Fruzs, Fru stb :)
19/30 A kérdező kommentje:
Az én Fruzsikám már elmúlt öt hónapos. Legtöbbször Fru-nak, Fruzsikának hívjuk, de mondjuk neki a Fruzsó, Fruzsa, Fruzsu neveket is. Szőke lett és kék szemű:)
2013. márc. 13. 21:30
20/30 anonim válasza:
Gratulálok! :) Biztosan szeretni fogja a nevét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!